Gwyneth Paltrow si před padesátkou střihla fotku nahoře bez u bazénu. Taky napařuje vagínu a pálí podprsenky

 Celebrity 
13. července 2022 10:07 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Gwyneth Paltrow je sice nejspíš šílená, figuru má ale stále výstavní Depositphotos
V září oslaví padesáté narozeniny, jenomže jako známá propagátorka zdravého a někdy až podivného životního stylu strčí do kapsy i mnohem mladší ročníky. A to ostatně Gwyneth Paltrow předvedla u svého bazénu.

Zda je její zahradní zapuštěný bazén také eco-friendly, jako celé její sídlo v Montecito, není známo, každopádně Gwyneth Paltrow se u něho těsně před padesátkou předvedla nahoře bez. Chtěla tím totiž zvýraznit svoje nové džíny, které patří do kolekce její módní značky G.Label.

Není žádným tajemstvím, že v posledních letech je Paltrow víc podnikatelkou a propagátorkou pozoruhodného životního stylu, než herečkou. Před lety založila server Goop, který je doslova nevysychající studnicí všemožných rad, které by snad normální lidé ani nechtěli praktikovat.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený goop (@goop)

 

Někteří dokonce její rady, ať už jde o stravování nebo třeba wellness, považují za parodii a Gwyneth Paltrow je často terčem posměchu. Nicméně po internetu koluje jakási hitparáda jejích top rad, jak na šťastný život, pokud tedy zrovna nic neděláte, máte dost peněz a jste dostatečně šílení.

Naprostým vítězem mezi jejími radami je napařování vagíny, protože pak podle Gwyneth budou vaše hormony v rovnováze. Je k tomu zapotřebí samozřejmě speciální přístroj, na který si sednete a prostě se napaříte uvnitř.

Pokud by se vám na vašem životě náhodou něco nezdálo, zavolejte si energoléčitele. Gwyneth tvrdí, že fyzické a duševní nemoci lze vyhnat pomocí manipulace s energetickým polem těla. Sice na to nejsou žádné důkazy, ale slavná herečka si určitě energetického vymítače volá často.

A není libo šťávy z měsíčního prachu? Paltrow v roce 2016 tvrdila, že pravidelně pije drahé smoothie, které obsahuje neidentifikovanou složku zvanou měsíční prach. Popsala nápoj jako kouzlo a tvrdila, že směs má léčivé schopnosti. Sice nikdo neví, co to ten měsíční prach je, nicméně jednou z uvedených složek drinku je parazitická houba.

Můžete také zahnat špatné vibrace pomocí repelentu na upíry. Že jste ještě žádný repelent na upíry v životě neviděli? Koupíte ho na Goopu a pak ho nastříkáte na svoji auru, čímž bude zajištěna ochrana před psychickým útokem a emočním poškozením. Lektvar obsahuje takové složky jako je láska a měsíční světlo, které vás údajně ochrání před toxickými nebo negativními lidmi, kteří z vás mohou vysávat život.

A pokud jste se zrovna rozešli, tedy vlastně rozešly, spalte všechny svoje podprsenky. Proč? Protože vaše spodní prádlo je spojeno s muži, se kterými bylo v kontaktu. Takže když ty podprdy spálíte, osvobodíte se od svého ex.

Nakonec zpět k bazénu. V roce 2014 Paltrow přišla s myšlenkou, že říkat negativní věci vodě může zranit její city. Inspirovala se u japonského vědce Masaru Emota, který se zabývá tím, zda má lidské vědomí přímý vliv na vodu. "Ve svých experimentech Emoto naléval čistou vodu do lahviček označených negativními frázemi jako Nenávidím tě nebo Strach.Po 24 hodinách byla voda zmrzlá a pod mikroskopem již nekrystalizovala a místo toho vytvářela šedé, zdeformované shluky. Když ale Emoto nalil vodu do lahviček s nápisy Miluji tě nebo Mír, po 24 hodinách vytvořily lesklé, dokonale šestihranné krystaly. Takže pamatujte všichni, voda se rozčílí stejně snadno jako kdokoli jiný," napsala tehdy Paltrow. Škoda, že nevíme, kolik utrácí za svého psychiatra.

Autorský článek, další zdroj: Instagram Gwyneth Paltrow

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve