Takhle si žije zpěvačka s nejsilnějším hlasem Petra Janů

 Celebrity 
19. června 2015 04:57 / redakce
  0
📷
7 fotografií v galerii
Petra Janů žije sice trvale v Praze, ale jak může prchá na svou jihočeskou, milovanou chalupu! archiv, VIPstory.cz
Když pracuje, užívá si útulného pražského bytu. Když má pár dnů volna, prchá na milovanou chalupu do jižních Čech. Takhle si žije zpěvačka s nejsilnějším hlasem a největším hlasovým rozsahem Petra Janů.

Trojnásobná Zlatá slavice je i přes svůj věk zvyklá hodně pracovat. I letos kromě turné jezdí řadu koncertů a vystoupení a příliš si neodpočine ani v létě!

"Pojedu, tak jako jezdím každý rok, k moři do Řecka a pak budu na chalupě. Ale i odtud budu vyjíždět jak na zkoušky se svou novou kapelou, tak na koncerty, které mám nasmlouvané. Nicnedělání neznám," svěřila se VIPstory.cz zpěvačka, která si zahrála i v několika filmech.

Po smrti manžela, producenta Michala Zelenky se v pražských Dejvicích přesunula jen do vedlejšího, menšího bytu přes chodbu. Byt si nechala zrekonstruovat a nově jej zařídila. Chalupu, bývalou kapli u Stráže nad Nežárkou si koupili před třiceti lety s manželem. Zpěvačka má úžasné sousedy a všude okolo jen lesy.

"Když ale nemusím být v Praze, prchám a jedu na mou milovanou dubovici. Je to můj druhý domov," prozrazuje zpěvačka, která chodí na procházky do lesa, pěstuje kytičky, rajčata, okurky a vyvařuje návštěvám.

"Já se nějak cpát nemůžu, musím vypadat dobře a udržovat se. Ale ráda vařím pro přátele. Oni pak leží v létě na trávě a jen funí, když se dobře nadlábnou. To je pro mě největší potěšení. Ale jsou dny, kdy si udělám sama pro sebe a jsem taky šťastná. Člověk musí být někdy maličko sobec a žít jen pro sebe," dodává Petra Janů, která je celý rok obklopena lidmi a tak není divu, že potřebuje chvilku klidu.

Za teplých letních večerů si udělá kafíčko, sedne si na lavičku před chalupu a jen tak pozoruje šum ve větvích více jak 700 let starého javoru, který má přímo před chalupou.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít