Iva Pazderková promluvila o manželství s Lukášem Pavláskem, zážitcích v Survivoru i nové roli

 Celebrity 
09. července 2022 10:47 / René Černý
  0
📷
10 fotografií v galerii
Iva Pazderková promluvila o Survivalu i manželství s Lukášem Pavláskem Face To Face
Proslavila se jako stand-up komička a její „blbá blondýna“ se stala legendární. Dnes je za ni vděčná. Přitom je skvělá herečka, zpěvačka i moderátorka. V reality show si zkusila, jaké je to žít téměř mimo civilizaci, a nedávno ukázala dokonce svaly. Teď exceluje v roli Škopkové v novém muzikálu Slunce, seno, jahody. Hostem talk show F2F René Kekelyho byla Iva Pazderková.

Muzikál Slunce, seno, jahody, který se hraje a bude hrát i v další sezóně v pražském Karlínském divadle, byla výzva pro tvůrce, herce i zpěváky. O to více právě pro Ivu Pazderkovou. Jak sama říká, je to role Škopkové, nikoli Heleny Růžičkové, i když ji logicky každý právě s ní bude srovnávat.

„Paní Růžičková byla skvělá herečka ne proto, že vážila tolik, kolik vážila, ale i kdyby vážila pětačtyřicet kilo i s vojenskými botami, pořád to bude geniální… Nicméně každý, kdo se mě na to ptal, se zajímal hlavně o to zda s Adélou Gondíkovou, s níž se alternuji, budeme vycpané,“ svěřila se Face To Face Iva Pazderková.

Podotkla, že právě nastudování nové role v novém českém muzikálu „ze vsi“, byla pro ni jednou z nejtěžších výzev. Reakce má pozitivní a je ráda za to, že tu nabídku dostala. „Zvažovala jsem hodně. Nejde o to, že ta postava, role, je skvělá. To je krásné. A je vlastně dojemná, ale věděla jsem, že budeme strašně moc vystaveni tomu tlaku okolí a všem těm srovnáváním. Já miluju výzvy a tahle byla opravdu jako velká, ale já jsem si nejdřív myslela, že si Ondra Brzobohatý dělá srandu, když mi to nabídl,“ podotkla Iva.

Kdysi ji proslavil především stand-up. Její role „Blbé blondýny“ ji vystřelila v popularitě vysoko a dodnes ji hraje na představeních. Prý je ve svých replikách blbější a blbější a ona ji miluje. Nejtěžším žánrem je pro Pazderkovou právě stand-up. „Určitě k nejtěžším rolím se vždycky řadí ty komické, to je rozhodně nejtěžší. I proto je asi nejtěžší ta Škopková,“ podotkla herečka, která si však v mládí snažila přivydělat fyzickou prací, kde šlo někdy až o zdraví.

Před časem byla Iva Pazderková také součástí televizní reality show Survivor, kde si takzvaně sáhla na dno. Jak to ale bylo doopravdy? Proč o ní kolovaly zvěsti, že se psychicky zhroutila? Co jí dává účast v soutěži Bikini Fitness a vrátí se k ní ještě někdy? Jak to má s muži a byl komik Lukáš Pavlásek skutečně jejím manželem? I o tom všem ve Face To Face herečka promluvila.

Autorský článek, další zdroj: Face To Face.

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008