Beckhamovi slavili 23 let od svatby romantikou v Benátkách

 Celebrity 
07. července 2022 18:52 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Kdysi se Beckham před Victorií styděl Depositphotos
Byla to přímo ukázková romantika. Slunečné Benátky, vyjížďka gondolou, romantická večeře a spousta polibků. Beckhamovi slavili svoje třiadvacáté výročí jako dvě hrdličky.

U oslav jednoho z nejdéle trvajících manželství v showbyznysu sice nechyběli Victoriini rodiče Jackie a Anthony, i tak ale měli Beckhamovi dostatek času jen pro sebe. Jedna romantická večeře střídala druhou a nechyběla ani pro někoho v souvislosti s Benátkami kýčovitá plavba gondolou.

Ani David, ani Victoria samozřejmě nezapomínali na svoje sledující na Instagramu a poctivě je zásobovali romantickými fotkami z Benátek a vzájemně si na sociálních sítích vyznávali lásku a úctu.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený David Beckham (@davidbeckham)

 

Ke svému flashbackovému postu na Instagramu mimo jiné David napsal: "Před 23 lety se dnes z Posh stala paní Beckham, ale navždy zůstane Posh. Všechno nejlepší k výročí. WOW 23 let a 4 krásné děti. Miluji tě, všichni tě milujeme“

Victoria nezůstala samozřejmě pozadu a ke zveřejněné fotografii pro změnu napsala: "Říkají, že není vtipný, říkají, že se nikdy neusmívám, řekli, že to nevydrží . Dnes slavíme 23 let od svatby. Davide jsi moje všechno, moc tě miluji!!!!”

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Victoria Beckham (@victoriabeckham)

 

Poprvé se David a Victoria potkali v únoru 1997 na nějakém charitativním fotbalovém zápase. Jeho spoluhráči už tou dobou dobře věděli, že se mu tehdejší zpěvačka Spice Girls líbí, když se s ní ale konečně potkal, styděl se. Takže ji v podstatě jen pozdravil u baru a to bylo všechno.

Zdá se ale, že tihle dva si byli souzeni od samého začátku. O pár měsíců později se potkali znovu na nějaké akci, tentokrát se už David osmělil a požádal Victorii o telefonní číslo. Zavolal jí hned druhý den a vydal se za ní z Manchesteru, kde tehdy hrál, do Londýna. Victoria jednou v interview zavzpomínala, že vůbec netušila, kdo David je. Tou dobou byl samozřejmě už fotbalovou hvězdou první velikosti.

Po roce randění David požádal Victorii o ruku a svatba se konala o další rok později. To už spolu měli čtyřměsíčního syna Brooklyna. V průběhu mnoha let média často spekulovala o blížícím se krachu manželství, o Davidových nevěrách a dalších věcech, které se nikdy nejspíš nestaly. O tajemství úspěchu jejich manželství kdysi promluvila sama Victoria.

"Velice se podporujeme. Je to neuvěřitelný táta, užíváme si spoustu legrace, podporujeme se a je to úžasný manžel. David a já respektujeme, že každý z nás je velmi, velmi zaneprázdněn; oba řídíme velké podniky, ale pak odkládáme telefony a někdy si jen tak povídáme," vyzradila jejich recept na úspěšné manželství pro časopis Elle.

Je jasné, že tihle dva se doma nesejdou zas tak často, a když už ano, dokáží si udělat čas na sebe a užít si nějaké ty soukromé chvilky. Jejich manželství se zdá být tak pevné, že Beckhamovi společně určitě oslaví ještě pěknou řádku výročí.

Autorský článek, další zdroj: Just Jared

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008