Konečně se na ni usmálo štěstí! Modelka, které přítel zohavil obličej kyselinou, v náruči s novorozenou dcerou.

 Celebrity 
20. srpna 2014 07:22 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Katie Piper zažila peklo! Foto: Facebook
Na životem těžce zkoušenou modelku Katie Piper se konečně usmálo štěstí. Před více než pěti lety jí žárlivý přítel zohavil obličej kyselinou a potom ji čekalo velké nikdy nekončící peklo. Ukázalo se však, že je to nejen krásná bytost, ale i silná žena. Dnes je Katie znovu zamilovaná a raduje se z narození svého prvního potomka.

Když se Piper dozvěděla, že je těhotná, po prvotní euforii ji přepadla panika. Jak mohu do tohoto nebezpečného světa přivést dítě? Jak ho mám ochránit? Její pocity byly tím hlubší, když věděla, že čeká bezbrannou holčičku.

Katie Piper bylo dvacet čtyři let, když si její bývalý partner Danny Lynch najal muže na to, aby ji navždy zohavil kyselinou sýrovou. Tři dny předtím ji ke všemu znásilnil, zmlátil a držel jako rukojmí. Tato rána půvabné dívce doslova obrátila život vzhůru nohama. Po útoku prošla stovkami plastických operací, musela se znovu naučit lidem věřit a především si myslela, že její novou tvář už nikdy nikdo nebude milovat. Potkalo ji však ohromné štěstí a dnes vlastní šťastnou rodinu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008