Elon Musk má utajovaná dvojčata se svou podřízenou. Narodila se v době, kdy s přítelkyní vítal na svět dceru

 Celebrity 
08. července 2022 15:17 / Mirka Malá
  1
📷
1 fotografie v galerii
Elon Musk se naštěstí ke všem svým dětem hlásí Depositphotos
Multimiliardář Elon Musk je také multiotcem. Ostatně placení alimentů si může dovolit. Teď totiž vyšlo najevo, že má dosud utajovaná dvojčata se svou podřízenou Shivon Zilis.

O šestatřicetileté Shivon dosud slyšel málokdo, i když je uznávanou odbornicí na umělou inteligenci, a je také vysoce postavenou manažerkou v Muskově firmě Neuralink, která se specializuje na vývoj a vývoj mozkových čipů, které údajně budou využity ve zdravotnictví. Teď je ale slavná dost, když se provalilo, že Muskovi loni v tichosti porodila dvojčata.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený The Celeb Post (@thecelebpost_tcp)

 

V dubnu požádali Shivon a Musk soud, aby její děti, jejichž pohlaví ani jména nejsou známa, mohly používat obě příjmení, tedy příjmení matky jako prostřední jméno a příjmení otce, tedy hlavní příjmení podle otce. A tím to všechno prasklo.

Celá záležitost je o to pikantnější, že Shivon Zilis dvojčata porodila jen pár týdnů předtím, než se Muskovi a jeho nyní už zase expřítelkyni narodilo jejich druhé dítě. A to znamená, že Musk se stýkal s oběma ženami ve stejné době.

Shivon Zilis dlouhé roky žila v San Franciscu, ale loni se přestěhovala do luxusního sídla v Austinu, ve státě Texas. Právě tam také společně s Muskem podala již zmiňované soudní dokumenty. V těch navíc oba uvedli adresu v Austinu jako svoji hlavní adresu. Zda tam ale skutečně společně žijí, není známo, ale Musk žije v Texasu již od roku 2020.

Za chvíli bude velmi obtížné spočítat všechny jeho děti, tedy přinejmenším alespoň ty, o kterých se veřejně ví. Mezi roky 2000 až 2008 byl ženatý s kanadskou spisovatelkou Justine Musk. V roce 2004 se páru narodila dvojčata Griffin a Xavier, v roce 2006 pak dokonce trojčata Damian, Saxon a Kaie. To je tedy hned pět dětí s první manželkou.

V letech 2010 až 2012 a pak ještě 2013 až 2016 byl ženatý s anglickou herečkou Talulah Rileyovou, manželství bylo bezdětné.

V roce 2018 se Musk začal objevovat po boku kanadské umělkyně Grimes, se kterou začal žít. V květnu 2020 se jim narodil syn jménem X Æ A-Xii Musk. Pak se rozešli, ale společně přivítali na svět dceru Exa Dark Siderael Musk, která se narodila v prosinci 2021 přes náhradní matku. To je tedy celkem sedm dětí a nyní ještě dvě objevená dvojčata s expertkou na umělou inteligenci Shivon Zilis, což znamená, že Musk je již devítinásobným otcem. Tedy oficiálně. Zda má ještě nějaké další děti, těžko říct. Na druhou stranu je evidentní, že Musk se ke svým dětem hlásí.

Autorský článek, další zdroj: New York Post

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47