Madonna obhajuje svoji 3D vagínu. Považuje ji za umění

 Celebrity 
13. května 2022 15:25 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Madonna zase provokuje a děsí vlastní fanoušky Depositphotos
Zpěvačka Madonna už v posledních letech jen šokuje. Místo toho, aby dělala nějakou novou hudbu. Její sociální sítě jsou plné provokativních a často až nevkusných fotek, na kterých vystavuje svoje vnady. A teď zašla ještě dál. Se svou 3D vagínou fanouškům doslova vyrazila dech.

Třiašedesátiletá královna popu v posledních letech svoje fanoušky spíš děsí, než těší. Mnozí se už pozastavují jak nad tím, jak po řadě vylepšení vypadá její obličej, o sexuálně dráždivých fotografiích na sociálních sítích ani nemluvě. A její 3D vagína už statisíce jejích fanoušků doslova pobouřila. Řada z nich se domnívá, že už je to opravdu bizár.

Vagína jako umění

Madonnin úhel pohledu na to, co dělá, je opravdu zajímavý. V případě 3D vagíny se zpěvačka dala dohromady s umělcem Beeplem a společně vytvořili sérii NFT tokenů, které zobrazují realistický vypadající Madonnu zcela nahou, rodící hmyz, stromy nebo motýly. A kolekce obsahuje i 3D model její vagíny.

Šokuje vás to stejně jako statisíce jejích fanoušků? Vždyť jde přece o umění. Na svém instagramovém účtu se Madonna v tomto smyslu také hájila poté, co se strhla dost velká diskuze nad jejími počiny. "Dělám to, co ženy dělají od počátku věků, což je porod, ale na více existenciální úrovni, rodím umění a kreativitu a bez obojího bychom byli ztraceni," uvedla Madonna.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Madonna (@madonna)

 

Je sice hezké, že Madonna věnuje výtěžek z prodeje žetonů různých charitativním organizacím, ani to ale její fanoušky nijak neobměkčilo a stále si myslí, že jejich bohyně zašla opravdu příliš daleko.

Celá kolekce NFT nese název Mother of Creation a už sám název napovídá, že Madonna dost možná trpí nějakými duševními problémy. Často se fanouškové i hudební odborníci shodují, že Madonna neumí stárnout, o čemž svědčí zejména to, jak deformuje svůj obličej, jen aby neměla vrásky i to, jakým sexuálně agresivním způsobem se v posledních letech prezentuje na sociálních sítích.

Madonna novou hudbu nevydala už roky a fanoušci asi budou ještě nějakou dobu čekat. Zpěvačka se nyní věnuje svému autobiografickému filmu, který chce režírovat a sama si vybírá i herečku, která bude představovat samotnou královnu popu. Zatím se jí produkce filmu ale moc nedaří. Spolupráce s ní zjevně není snadná, a tak práci na filmu už před časem vzdala prominentní oscarová scénáristka Diablo Codi. Později se vyjádřila, že s Madonnou je obtížná spolupráce, i když první verzi scénáře filmovému studiu odevzdala.

Autorský článek. Další zdroje: New York Post - Page Six, Just Jared, Instagram.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47