Pozná vůbec Simona Krainová po dvaceti letech Lukáše Vaculíka? Zatímco ona je pořád krásná, on zestárnul o sto let.

 Celebrity 
02. září 2014 17:34 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Na Simoně a Lukášovi se věk podepsal s razantním rozdílem Foto: Lukáš Kimlička, archiv vipstory.cz
Modelka Simona Krainová se znovu vrhla do filmového průmyslu. Natáčení už je v plném proudu a jednou z věcí, která jí připomene její někdejší pobyt na place, bude i setkání s dávným kolegou a kamarádem. „Hrají tam výborní herci a fakt se na to těším. Navíc se tam znovu po dvaceti letech sejdu s Lukášem Vaculíkem,” potvrdila Simona informace.

Už jednou spolu hráli ve snímku Kamarád do deště II a od té doby se prý takřka nikde potkali. „Nestýkáme se s Lukášem. Když se náhodou potkáme na nějaké akci, tak se pozdravíme a rádi se vidíme, ale jinak už je to spoustu let. Ani se mi to nechce počítat, tehdy mi bylo devatenáct,” vzpomíná Krainová.

Zatímco ona se však za ta léta takřka nezměnila a dodnes má spousty pracovních nabídek, o Vaculíkovi se to samé říct nedá. Z vyhlášeného hezouna se stal rachitický šedivý stařec s černými kruhy kolem očí. Dvaapadesát přitom není věk, kdy už člověk patří do starého železa. A v kontrastu se Simonou bude působit možná ještě starší, teda pokud ho modelka ještě vůbec pozná.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod