Victoria Beckham vydělává ročně miliony ze své hudební kariéry, přestože už roky vůbec nezpívá

 Celebrity 
18. března 2022 17:26 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Díky Spice Girls má Victoria stále slušné příjmy Depositphotos
Victoria Beckham si ročně přijde na opravdu pěkné peníze ze svého působení ve Spice Girls, přestože už dlouhé roky nezazpívala doslova ani notu a s nejslavnější dívčí skupinou všech dob nechce mít nic společného.

Jak napsal deník Daily Mail, tak například v roce 2020 její firma Spice Girl's Moody Productions Ltd dostala na honorářích za písničky Spice Girls v přepočtu 13 milionů korun. A o rok dříve to bylo dokonce 30 milionů korun, přestože se odmítla zúčastnit comebackového turné Spice Girls.

Její módní firma je v těžkém minusu

Pozoruhodné je, že příjmy z honorářů za písničky Spice Girls jsou vlastně jejími jedinými příjmy, alespoň soudě podle oficiálně přiznaných financí. Její módní firma totiž nedokázala dosáhnout zisku od svého prvního vyúčtování v roce 2016 a místo toho dosáhla ztráty více než 50 milionů liber, tedy v přepočtu asi 1,5 miliardy korun. Společnost dosáhla v roce 2020 značné ztráty ve výši 8,6 milionu liber, po které následovala další ztráta ve výši 16,8 milionu liber za posledních 12 měsíců.

I přes ohromné finanční neúspěchy, které Victoria má v módním průmyslu, se zřejmě i nadále o svém případném návratu do Spice Girls nehodlá s nikým bavit. Skupina má přitom naplánováno nové turné na rok 2023.

Čerstvé zprávy nicméně tvrdí, že Victoria by teoreticky souhlasila, že by vystoupila s kolegyněmi Emmou Bunton, Mel C, Geri Horner a Mel B, pokud by to bylo na festivalu, konkrétně v Glastonbury. Vztahy mezi jednotlivými členkami Spice Girls jsou ale různě napjaté a je těžké odhadovat, jak to nakonec všechno s plány Spice Girls dopadne.

Zdroj: Daily Mail, The Sun.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008