Rihanna bude mít asi holčičku. Pro miminko začala nakupovat šatičky

 Celebrity 
19. března 2022 16:46 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Rihanna je v třetím trimestru Depositphotos
Zpěvačka Rihanna je sice nejbohatší umělkyní široko daleko, přesto vyrazila do obyčejného obchodu nakoupit nějaké ty oblečky pro očekávané miminko. A hned se začaly šířit zvěsti, že čeká holčičku.

Rihannu v běžném obchodě samozřejmě nešlo přehlédnout, a tak všichni sledovali, co vlastně nakoupí. A zpěvačka, jejíž majetek se blíží ke dvěma miliardám dolarů, koupila miminkovské šatičky za 18 dolarů, jak píše Daily Mail.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty)

Těhotenství jí svědčí, až na výjimky

33letá zpěvačka v současné době čeká své první dítě s přítelem rapperem A$AP Rockym, kterému je rovněž 33 let. A nedávno prozradila, že je ve třetím trimestru. Že to bude holčička, o tom by skutečně mohl něco napovědět nákup šatiček, ale mohl to být klidně jen zastírací manévr.

Rihanna podle očitých svědků zkoumala také unisex dětské ponožky a dupačky. Zpěvačka se také nedávno rozpovídala o svém těhotenství a nadcházejícím mateřství. Prozradila, jaké má v těhotenství potíže. "Všechno je výzva od oblékání až po to, jak si uděláte make-up. Ale mám ráda výzvy. Zejména ve třetím trimestru vám make-up určitě pomůže cítit se jako skutečný člověk. Jen se musím hodně soustředil na hydrataci a konturování,“ prozradila Rihanna.

Rihanna a A$AP Rocky spolu začali chodit v roce 2020 po sedmi letech přátelství. Těhotenství tedy do jejich poměrně krátkého vztahu přišlo docela rychle.

Zdroj: Daily Mail, Daily Advent.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47