ŠOK! Známá česká herečka má břicho plné nádorů, chemoterapie odmítá!

 Celebrity 
10. května 2017 07:10 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Herečka Ivanka Devátá přiznala rakovinu střev! archiv
Tak tohle je šok. To nikdo nečekal. Herečka Ivanka Devátá (82), která byla hned dvakrát vdaná za herce Josefa Vinkláře, má rakovinu. Břicho má prý plné nádorů a čeká ji operace. Případné chemoterapie odmítá!

Devátou část českých "felčarů", ve skutečném slova smyslu, léčili na něco úplně jiného. „Léčili mne na crohnovu chorobu, aby zjistili, že jí nemám," svěřila se před pár dny s tím, že bude muset podstoupit operační zákrok, ale nejde prý o nic zásadního. Nyní ale prozradila, že je to více než vážné!

„Nakonec se po nesčetně vyšetřeních zjistilo, že jde o rakovinu tlustého střeva. Mám břicho plné nádorů,“ posteskla si Blesku herečka a spisovatelka, kterou čeká rozsáhlý operační zákrok.

„Na operaci jdu dvaadvacátého května,“ svěřila se Ivanka s tím, že by chtěla na sál nejlépe hned. „Bojím se, aby mně to tam nezmetastázovalo,“ dodala s obavou v hlase a samozřejmě má pravdu. Všeobecný úzus, že pokud lékaři otevřou část těla, kde už zhoubný nádor bují a přijde na něj takzvaně vzduch, může mít velmi rychlý nástup metastáz.

Exmanželka Josefa Vinkláře (†76) alias doktora Cvacha z Nemocnice na kraji města má ale v jednom zcela jasno. „Pokud by po operaci byla nutná chemoterapie, rezolutně ji odmítám. Zakazuji!“ řekla Devátá.

Bude mi dvaaosmdesát let, tou operací mi lékaři prodlouží život tak o dva roky a já opravdu nechci, aby mně kvůli chemoterapiím bylo zle. Poslední léta života chci prožít naplno,“dodala herečka. 

Všichni nyní Ivance Deváté drží palce a věří, že operace bude stačit. Podobné problémy má i její kolegyně Gabriela Vránová. U té se taky objevila rakovina, a po operaci břicha je stále v domácím léčení. Údajně u ní ale nešlo o rozsáhlý nádor a nebylo proto třeba další léčby. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008