Jiří Lábus: Jen jednou jsem hrál prince a byl to debil, teď budu zase obnažený ve vaně

 Celebrity 
23. května 2021 08:51 / René Černý
  0
📷
7 fotografií v galerii
Jiří Lábus a Miroslav Vladyka opět zazáří v pohádce Se svolením produkce Tajemství staré bambitky 2
Stal se hereckou legendou, má smysl pro humor a nadsázku a nyní má za sebou několik týdnů natáčení pokračování pohádky Tajemství staré bambitky 2. Spolu s kolegou Miroslavem Vladykou sehrál opět dvojici Ferenc a Lorenc, proradné rádce, kteří okrádají království a hrabou si pro sebe.

Filmový štáb režiséra Ivo Macharáčka dokončil natáčení na zámku v Jindřichově Hradci. Kromě toho se točilo i ve skanzenu v Kouřimi nebo na zámku Mníšek pod Brdy. Kromě starých známých postav, které hrají Tomáš Klus, Kamila Janovičová či Ondřej Vetchý, se nově objeví také Veronika Khek Kubařová nebo Václav Noid Bárta, a samozřejmě nebudou zase chybět Lábus s Vladykou.

"Zase jsme s Mirkem Vladykou lotři a těmi zůstaneme. Do té role jsem vnikl hned. Získáme strašně peněz, o které ale nakonec přijdeme. V pohádce figuruje i kniha přání a stížností. Ty stížnosti od poddaných jsou nádherné, třeba si stěžují na málo práce a nízké daně. Není divu, když já jsem skoro ministr," svěřil se 71letý Jiří Lábus.

Ve filmu prý bude mít i částečně obnaženou roli. "Třeba koupání ve vaně, na to se moc těším. Budu částečně obnažený, takže to si děti pošmáknou," říká s humorem sobě vlastním legendární herec, který prý v životě neměl moc v pohádkách štěstí na prince. 

"Toho jsem hrál jen jednou a ještě to byl to debil, ale zase krásnej, takovej opravdovej," dodal se smíchem Lábus. 

Jeho kolega Miroslav Vladyka, který si v pohádkách, hlavně televizních, mockrát zahrál, se na natáčení Bambitky 2 moc těšil. "Je to takový pro nás docela akčňák. Opravdu se tam nalítáme, napereme, naskáčeme." Natáčení bylo bezvadný, velká pohoda a legrace," dodal.

Kromě toho se tam vyřádí i Vašek Noid Bárta, který složil k pohádce také hudbu a písničky a roli si taky užíval. "Hraju takového hajzlíka. Myslím, že děti budou roli milovat, protože všichni mají rádi hajzlíky," dodal Noid. 

Do kin by pohádka měla přijít před Vánoci, premiéra je plánována na 9. prosince. Diváci, jak malí, tak i velcí, se prý mají rozhodně na co těšit. Chvílemi bude příběh v narážkách tak trochu řešit i současnost. Protože všude jsou dobří a zlí, poctiví a zloději tak, jak to v životě zkrátka bývá. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum