Naďa Konvalinková: Co práskla o Kaiserovi s Lábusem i Květě Fialové a proč se bojí zamilovat?

 Face To Face 
30. dubna 2021 10:39 / René Černý
  0
📷
6 fotografií v galerii
Naďa Konvalinková oslavila životní jubileum  Face To Face
Před nedávnem oslavila Naďa Konvalinková kulaté životní jubileum. Protože patří k lidem, kteří si v životě raději pamatují to hezké a vtipné, ráda vzpomíná i na dobu svého porodu, kdy jí přímo do porodnice přišly gratulace od tehdejších komunistických papalášů. Jaké bylo překvapení, když zjistila, kdo za tím vlastně stojí. V talk show René Kekelyho Face To Face zavzpomínala však i na život s dnes již exmanželem, hercem Oldřichem Kaiserem.

Herečka vždy patřila k těm, které mají rády humor, neustále se usmívají, srší z nich dobrá nálada a humor. A to i v době, kdy neprožívala zrovna ideální období. Ani na dětství nerada vzpomíná, protože jeho část prožila se sestrami v dětském domově. Rovněž v manželství s hercem Oldřichem Kaiserem to neměla zrovna jednoduché. Jeho bohémský život, různé excesy a pak peripetie s alkoholem přiměly Naďu k rozvodu.

"On je hodný člověk, laskavý, ale žít se s ním nedá," říkala tehdy Konvalinková svým přátelům i v řadě rozhovorů. Čas však obrousil ostré hrany a dnes jsou s legendárním umělcem dobrými přáteli. 

Život s Oldřichem Kaiserem byl na jednu stranu i hodně veselý. Díky tomu "do rodiny" získala i jeho kolegu Jiřího Lábuse a v centru Prahy, kde herečka bydlí dodnes, se odehrávaly i zkoušky na všechny pořady jako Možná přijde i kouzelník a další, které spolu hráli na jevišti i před televizními kamerami.

„Musím říct, že jsem se hodně nasmála. Bylo to krásné období, na které ráda vzpomínám. A všechny scénky, které pak hráli, jsem zažila, když to připravovali. Takže opravdu bylo veselo,“ řekla v pořadu Konvalinková.

S Kaiserem byli 25 let manželi, ale dál už to nešlo. Proto se rozhodla, že raději bude mít dobrého kamaráda než manžela, s nímž to prostě nefunguje.

„Kdybychom se nerozvedli, tak bychom oslavili stříbrnou svatbu. Ale dál spolu komunikujeme, vážíme si jeden druhého. Máme spolu dceru a máme se rádi… Já si myslím, že v nikom z nás by neměla zůstat nějaká hořkost, zášť a je to o tom odpuštění. A že láska nemusí být jen v tom, že se lidi přitahují, nebo se zamilují. Má to být ta všeobjímající, bezpodmínečná, ta je nejkrásnější," svěřila se Naďa.

Ovšem, protože si raději pamatuje hezké a vtipné věci, vzpomíná i na to, jak jí do porodnice poté, co na svět přivedla jejich dceru Karolínu, přišlo množství telegramů od tehdejších komunistických papalášů.

„Ta recese, co se týče Jirky Lábuse, to nebralo konce. Každej den jsem musela čekat, že se něco přihodí. A když se mi narodila dcera Karolína, tak mě přišly telegramy do porodnice od Brežněva, Husáka, Štěpána, Indry, Švorcový, Kabrhelový… No prostě to bylo něco, se mnou tam nepromluvila noha od postele, dokud neprošel Jiří Lábus vrátnicí a neptal se: A nedostala paní Konvalinková náhodou nějaký telegram? Tak pak jim bylo jasné, že je to všechno fór," usmívá se ještě dnes herečka.

Co dělá Naďa Konvalinková pro své zdraví, jak cvičí, proč letos kulaté narozeniny nijak zásadně neslavila? Jak vzpomíná na svou nejlepší kamarádku Květu Fialovou, co jí předpověděly karty a proč by se například dnes už bála opravdu zamilovat? I na to v pořadu Face To Face odpověděla.

 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod