V kubánském baru v Praze se slavilo: Michal David pařil jako o život!

 Celebrity 
02. srpna 2017 02:18 / Ema Maxová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Michal David za to umí vzít! archiv La Bodeguita Del Medio
Poslední červencový den oslavil své 15. narozeniny velmi oblíbený kubánský bar v Praze. Občanský průkaz mu přišli vystavit české i slovenské celebrity.

Na oslavě nechyběli slavné tváře jako např. Dara Rolins, Zuzana Belohorcová, Ladislav Hampl, Veronika Kašáková, Veronika Lálová, David Kraus s Bárou Strýcovou, Bára Mottlová, Kateřina Kristelová, Ondřej Pavelec, Tomáš Řepka, Michal David, Petra Svoboda, Petr Janda, Peter Nagy, Tomáš Novotný, Anička Slováčková, Ladislav Špaček, Radek Štěpánek a spousta dalších známých tváří a významných osobností.

Dara Rolins, hlavní hvězda večera, věnovala baru jako dárek zbrusu novou píseň z jejího nového alba, které vychází letos v létě. Bohatý program večera doprovodila i velmi známá skupina F-CUBA a své boky všichni parádně rozhýbali při Tradicion „Dance Show“. Nouze nebyla o míchané nápoje, výborné jídlo a o aroma kubánských doutníků.

„Shodou okolností jsem zde v roce 2002 byla na otevírací party, je až k nevíře, jak ten čas letí. Chodíme sem s Patrikem docela často, máme rádi zdejší atmosféru, která nás vždy dobije – příjemní lidé, výborná hudba a pití. Jsem moc ráda, že jsem právě na tyto narozeniny byla pozvána a navíc jsem představila svůj nový hit léta!“ prozradila nám Dara Rolins a dodává: „Jsem moc ráda, že takový bar v hlavním městě existuje a má takové renomé, kdo může říci, že má kousek Havany v Praze?“

Takovou party si nemohla nechat ujít ani kráska z Miami Zuzana Belohorcová: “Tyto narozeniny mi určitě nemohly uniknout, s Vlastou máme rádi dobré jídlo i pití a to vše tady je. Já miluji klasiku Mojito, to je prostě známka Kuby! Dnes se mi naskytla příležitost okusit i s mými rodiči Mojito Especial, fakt si to užíváme.“

„Mám rád kubánský rum, který je zde excelentní. S manželkou jsme byli pravidelnými návštěvníky tohoto baru, je pravda, že nyní jsem hodně pracovně vytížen a už tak často se sem nedostanu, jako dříve, ale když mi byla doručena pozvánka k 15. narozeninám, nemohl jsem si tuto akci nechat ujít. Je tu vždy dobrá nálada, příjemná obsluha a vše tak nějak do sebe perfektně zapadá!“ řekl Michal David.

Na oslavu narozenin přišel také David Kraus s přítelkyní Bárou Strýcovou a hudebníkem Milanem Šenkim. „Založili s Milanem romskou kapelu Gipsy Brother, kde jediným bílým je právě David. „S touto partou bychom rádi uspěli i ve světě a věříme si i díky tomu, že v ní hrají samé romské hudební legendy. Již na konci léta představíme první video klip a bude to pecka. Tady v Bodeguitě se cítíme dobře, nikdo nikoho neposuzuje, zda jsi světlej nebo tmavej. Proto sem rádi s rodinou chodíme a vzal jsem sem dnes i mojí přítelkyni Báru Strýcovou“ popsal své dojmy David.

Mezinárodní oslavu narozenin si užíval i Peter Nagy: Miluji Kubu a způsob, jakým se Kubánci dovedou bavit. To je to nejlepší, co se dalo z Kuby dovézt sem do Prahy. Tady je záruka, že se člověk nebude nudit. Latinská, veselá a nezakomplexovaná atmosféra strhne všechny.

Narozeninová akce se opravdu vydařila, všichni se dobře bavili, tančili, popíjeli všechny možné drinky, jak už to v tomto výjimečném baru bývá zvykem.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47