Pavla Tomicová oslavila šedesátiny. Oblíbená herečka radikálně zhubla, je o 20 kilo lehčí

 Celebrity 
03. července 2022 09:47 / Mirka Malá
  1
📷
3 fotografie v galerii
Pavla Tomicová oslavila kulatiny a je o 20 kilo lehčí TV Prima
Oblíbená herečka Pavla Tomicová, která která prošla ohromnou proměnou, před pár dny slavila kulatiny a narozeninové oslavy se dočkala i v kruhu svých televizních kolegů. Během natáčení dalšího dílu seriálu ZOO jí totiž kolegové připravili dobře utajenou oslavu.

Pavla Tomicová před několika lety vzala StarDance doslova útokem, když předvedla neskutečný temperament a dostala se s Markem Dědíkem až do finále. Přesto před koncem minulého měsíce oslavila šedesátiny. A nezapomněli na to ani její kolegové ze seriálu ZOO.

Jakmile režisér Jaromír Polišenský zavelel "Akce!", znamenalo to pro všechny herce, že zazpívají Pavle Tomicové "Všechno nejlepší!“. A pro oblíbenou herečku to bylo doopravdy dobře utajené překvapení. Čekala totiž dialog, který se zvrtl v malou gratulaci, květinu a ovocný koš.

„Všimla jsem si, že už mi lidé přestávají přát, ať se dožiju ještě jednou tolik. Chápou, že už by to asi nešlo. Ráda bych byla výjimečná, ale ono by mě to tu bez mých přátel nebavilo. Je krásný být obdarovaný, a navíc když je to od lidí, se kterými je mi fajn. Víc k tomu nedokážu říct, protože pocity a dojmy nejdou popsat slovy,“ prozradila Tomicová, která úpravou jídelníčku zhubla 20 kg. 

Mezi gratulanty nechyběl ani Šimon Bilina, který měl pro svou seriálovou parťačku speciální gratulaci. "Přeju Pavle jednoduchost. Jedním duchem všechno! Milujeme ji a jsme nekonečno. Dělala si legraci, že dvakrát tolik roků by už bylo moc, ale není to pravda. Všichni jsme nekoneční.“

Pozadu nezůstala ani mladá herečka Michaela Pecháčková, která s Pavlou Tomicovou tráví na place hodně času. "Pavle bych popřála jen to nejlepší. Je to výborná kolegyně, tak hlavně aby nás dlouho bavila svým smíchem a nadhledem. Je skvělá.“

Dalším z gratulantů byla i Sabina Laurinová, a přestože se tyhle dvě dámy znají, mohly oslavit i to, že se konečně potkaly před kamerou a také ty nej narozeniny. "Přeju, ať jsme stále mladé. A to jsme! Pevné zdraví, radost, energii a aby měla pořád tak skvělé kolegy, jako jsme my,“ zavtipkovala Laurinová. "A aby toho nebylo málo, tak ještě hodně krásných rolí, klid a spousty energie na všechno!“ A ta tedy doopravdy Pavle Tomicové naštěstí pro všechny neubývá.

Pavla Tomicová je na televizní obrazovce jako doma. Hrála už v celé řadě seriálů, ať už to byly Krejzovi, Slunečná nebo Trapný padesátky nebo samozřejmě nekonečný seriál Ulice. Vidět je ale taky ve filmu. Skvělá byla v úspěšném snímku Vlastníci, hrála i v Deníčku moderního fotra a nejnověji pracovala na snímku Z města na venkov, který ale bude mít premiéru až v příštím roce.

Další zdroj: TV Prima

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008