S kým letos stráví Velikonoce Heidi Janků? Sama zpěvačka nebude

 Celebrity 
11. dubna 2020 09:50 / René Černý
  0
📷
4 fotografie v galerii
Heidi Janků si Velikonoce udělá letos po svém Archiv H. Janků
Letos uplynou tři roky od chvíle, kdy Heidi Janků přišla o svého milovaného manžela, hudebníka Ivo Pavlíka. Zpěvačka letošní Velikonoce stráví sama. Ne proto, že by musela žít v osamění, ale kvůli koronavirové situaci. I když až tak úplně sama vlastně nebude.

Ve svém domě v Uhříněvsi už druhým rokem žije s kníračem Edou. A ten je skvělým parťákem Heidi Janků doma i na cestách. Často ho s sebou bere a nechává v šatně. Občas se sebevědomý psík sebere a jde klidně na jeviště. To má pak zpěvačka ještě větší aplaus. 

Právě s Edou stráví jarní svátky a jak přiznala, nějak zvlášť jí to nevadí. Situaci s koronavirem chápe a podřídila se. 

"V rodině jsme si řekli, že to asi letos prostě nebudeme pokoušet a cizí koledníky domů nepustím. Je to logické. Loni jsme se sešli u sousedů a Velikonoce jsme slavili tak nějak pospolu - máme tady docela fajn partu. Letos se budeme muset bez grilování a posezení u vína obejít, škoda," posteskla si zpěvačka, která ale svátky nehodila přes palubu. 

"Mám už trochu nazdobeno, asi si upeču beránka, ale jinak svátky strávím sama jen s Edou, který je z karantény nadšený, protože jsme stále spolu a na dlouhé procházky chodíme pravidelně. A stejné to bude i o svátcích. Asi budu i trochu pracovat na zahradě. Prostě karanténa," usmívá se Janků.

Věří, že alespoň v létě se některé akce a venkovní vystoupení uskuteční. Jak kvůli sobě a fanouškům, tak hlavně kvůli kapele HeidiBand, v jejímž čele stojí Adam Pavlík. Nevlastní syn, respektive syn jejího manžela Ivo Pavlíka a Věry Špinarové. 

Heidi je spolu s kapelou moc dobře a ohlasy od publika jsou skvělé. Všichni si pochvalují skvělou energii, písničky, na které se dá i tančit, ale Heidi samozřejmě nesmí nikdy z pódida odejít bez hitu Když se načančám. "Tu dávám vždycky, to by mi lidi neodpustili," dodala Heidi Janků, která jako řada lidí šila roušky a myslí na všechny v první linii, kdo to mají momentálně velmi těžké. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve