Z Krainové se stala módní návrhářka! Jak se vám líbí její první kolekce?

 Celebrity 
19. srpna 2017 17:52 / René Černý
  0
📷
4 fotografie v galerii
Simona Krainová není jenom modelka, ale už i módní návrhářka Matúš Toth/Pietro Filipi
Je nejenom topmodelka, ale stává se z ní i módní návrhářka! Simona Krainová navrhla svoji první módní kolekci a nyní ji všem představuje.

Krainová patří mezi naše největší módní ikony a teď si vyzkoušela i roli módní návrhářky. Na své první limitované řadě s názvem X SK pracovala více jak půl roku.

„Je to společná práce mojí maličkosti a Pietro Filipi. Já samozřejmě mám představu, vím, co se mi líbí, ale krejčovinu a odbornou část jsem musela konzultovat," prozradila Simona.

Její módní kolekce obsahuje jedenáct modelů. Nejzapamatovanější je určitě bílé tričko s obří rudou pusou. „Lidi říkají, že moje pusa je zapamatovatelná. Tak asi proto," usmívá se modelka.

„Jsem opravdu ráda, že jsem si mohla práci tvůrce vyzkoušet a zjistit, kolik potřebných, krásných a důležitých kroků stojí za výrobou jednoho trička," říká modelka.


A fanoušci Simony se nemusí bát, že modely budou k dostání jen modelkám a vyhublým dívkám. „Nedělám modely jen pro vychrtliny. Bude dostupná ve všech velikostech. I holka s plnými křivkami bude vypadat skvěle," dodala Krainová, jejíž kolekce spatří světlo světa 12. října.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod