Mezi režisérem a herečkou ze seriálu První republika to natolik jiskří, že se jejich kolegové bojí, aby si to nezačali rozdávat přímo na place.

 Celebrity 
19. dubna 2014 06:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Úspěšný seriál První republika Foto: Facebook
Seriál První republika, který nedávno odstartoval na televizních obrazovkách, aspiruje na to, převzít štafetu úspěšné ságy Vyprávěj. Také tvůrčí tým je téměř totožný včetně režiséra Bisera Arichteva.

Nová je v seriálu doslova a do písmene herečka Veronika Nová, která v něm hraje ctižádostivou Magdalénu Škvorovou. Ta pod režisérskou taktovkou svého muže prožívá krásné období líbánek. Za svého manžela je provdána pouze půl roku a zřejmě se jeden druhého stále nenabažili. Podle jejich kolegů, to mezi nimi neuvěřitelně jiskří a milenci využívají každou volnou chvilku, kdy se mohou někam zašít.

Jak sama herečka přiznává, sex je spolu natolik baví, že by se nejraději zavřeli na nějaký čas do ložnice, vypnuli mobilní telefony a na okolní svět dočista zapomněli. Možná za to mohou divoké bulharské geny režiséra Bisera Arichteva, ale v každém případě mohou být ostatní herci ze seriálu šťastni, že se vůbec ještě natáčí a že si to milenci nerozdávají rovnou na place.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47