Tohle nikdo nechápe! Jan Hřebejk šokoval fanoušky

 Celebrity 
01. září 2017 04:05 / René Černý
  1
📷
2 fotografie v galerii
Jan Hřebejk je uznávaný režisér, proto nikdo nechápe jeho slova podory straně! ShowPix
Režisér Jan Hřebejk patří k nejúspěšnějším a nejuznávanějším filmařům u nás. I jako morální autorita je brán poměrně vážně. Ovšem, teď se u mnoha fanoušků shodil. A to poté, co vyjádřil podporu jedné z politických stran ve volbách.

Hřebejk asi nevidí a neslyší, jak se KDU-ČSL, kterou veřejně podpořil, prezentuje v posledních týdnech. Respektive, jak hovoří její předseda Pavel Bělobrádek. Ten nejprve uvedl, že matky samoživitelky, kterým partner neplatí výživné, jsou vlastně hloupé a mohou si za to samy. Že si měly najít pořádného a zodpovědného chlapa, a teď opět zaperlil.

To zase, když Pavel Bělobrádek uvedl, že zvířata neumírají, ale pojdou či chcípnou. Říkat, že pes zemře, je dle jeho slov pouze pro levicové, modernistické a alternativní jedince, kteří nosí pecku v obočí, jazyku, pupíku a podobně.

A právě této straně chce dát uznámvaný režisér svůj hlas? „Budu volit KDU-ČSL. Vyhovuje mi jejich rozumná i čitelná politika, imponují mi postoje jejich představitelů i způsob prosazování jejich programu. Budu podporovat jednoznačně proevropskou politiku, protože nevidím jinou, lepší alternativu. Jan Hřebejk, režisér," stojí na facebookovém profilu KDU-ČSL, s čímž rozhodně musel Hřebejk souhlasit.

„Pana Hřebejka jsem si vážila, měla ho i ráda, ale ukázal, že je to nepřemýšlivý a do sebe zahleděný tvor. Říct, že mu imponují postoje představitelů této strany, když její předseda doslova mele nesmysly a dokáže naštvat miliony lidí, to chce notnou dávku odvahy. Je vidět, že pan Hřebejk je pořádně mimo," podotkla jeho fanynka. A nebyla sama.

Sám Hřebejk se dál k tématu nevyjádřil. Jen je smutné, že zřejmě nemá ponětí, co se vlastně na politické scéně děje a co jsou schopní někteří její představitelé vypustit z pusy.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47