Pawlowské se hodně ulevilo! Přesto je trochu naštvaná...!

 Celebrity 
06. srpna 2017 02:20 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Usměvavá a opálená Halina Pawlowská, která se má evidentně dobře! ShowPix
Halina Pawlowská momentálně s Filipem Renčem točí film podle svého románu Zoufalé ženy dělají zoufalé činy. Sama spisovatelka, moderátora, novinářka ale není už tak zoufalá. Nemá totiž už takové problémy s chůzí, jako nedávno. Přesto jí jedna věc trápí...!

Každý se divil, že Pawlowská nedbá na své zdraví, a že brzo přestane chodit. Jenomže za vším byl otok nohou Toho se ale Halina zbavila, a tak už se může pohybovat lépe. A i podle chůze je vidět, že se jí značně ulevilo. Rozdává i úsměvy.

Přesto je ale Pawlowská dál částečně naštvaná a říká: „Nejvíc mi vadí, když mě, vysloveně zralou ženu, hodnotí spolu s mladými kráskami. Nenapíšou: Halina napsala 30 knih, ale napíšou: Halina má o 30 kilo navíc,“ uvedla pro jeden slovenský  web Pawlowská.

„Dříve jsem chodila na šíleně vysokých podpatcích, abych měla štíhlejší nohy a byla vyšší. Teď nosím podpatky níže, protože nejdůležitější pro mě je, aby mě nebolely nohy,“ tvrdí spisovatelka, která prý drží diety, pak na ně zase kašle. Ale zkrátka žije. 

 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47