Zlé pohledy Gregorové kvůli Koptíkovi. A proč za něj sama tolik mluví?

 Celebrity 
14. února 2017 02:25 / Marek Pokorný
  1
📷
1 fotografie v galerii
Ne vždy je Hana Gregorová ráda, když jí někdo s Ondřejem Koptíkem fotografuje! Profimedia
Hana Gregorová se opět po nějaké době objevila ve společnosti po boku svého o 32 let mladšího kolouška Ondřeje Koptíka. Vyrazili společně na premiéru muzikálu Ples upírů. Proč ale principálka divadla a herečka házela zlé pohledy a neustále za svého drahého mluvila?

Spekulace o zásnubách a svatbě Gregorová vyvrátila slovy: „Tak samozřejmě, že nebude svatba. Proč? Není přeci důvod, proč by měla být..."

Zatímco před několika měsíci se tomu herečka nebránila, dnes to kategoricky odmítá. A mluví za svého přítele, který by naopak rád s médii mluvil a ony s ním. Jenomže to se Gregorové nelíbí. 

„Mlč, mlč, jsem řekla...," prohodila několikrát během premiéry a společných chvil principálka, která prý musí kolouška krotit, aby se s novináři nevybavoval. Protože by opět mohl něco říct, a ona by to musela dementovat.

Však taky Hana Gregorová na leckoho házela až zlé pohledy. Možná na ty, kteří si stále myslí, že je to jedna veliká komedie. Ples upírů byla ale ideální šance jak se s výrazně mladším mužem ukázat a někomu pít krev. Však taky celý večer byl o tom, že někdo někomu krev pije a vůbec se za to nestydí! 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod