Zoufalý Gott! Tohle mu tak strašně chybí!

 Celebrity 
12. února 2017 04:51 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott čeká na nové texty, ale prý nejsou dobří textaři! Profimedia
Karel Gott je zoufalý! Na vrcholu své kariéry strádá! Nejde o majetek, peníze, lásku, přízeň fanoušků. Ale o profesionální věc, a tou je nedostatek nových písní. Nejsou prý dobří textaři, kteří by je napsali!

Gott by se rád prezentoval nejenom starými hity, ale i novými písněmi, z nichž by se pak hity mohly stát. Jenomže je to problém. Dobří textaři jaksi nejsou. 

„Zatím byla malá představení v Malostranské besedě, v takovém tom intimním klubovém prostředí, které mám od svých začátků rád. Lidi na sebe vidí a neunikne jim žádný detail. Příště už stejný formát bude ve větších prostorách," uvedl Zlatý slavík, který ale právě tím, že dělal koncerty v malých prostorách a hlavně jen pro vyvolené, skalní fanoušky dost naštval.

„Takový můj tichý cíl je, že budu mít něco nového. V této době je ale nabídka nových skladeb nebo nápadů pomalejší, než to bývalo," svěřil se zpěvák, který by ale neměl mít o textaře nouzi. 

Sice mu pár lidí nové věci napsalo, ale asi to "nebylo to ono", co by si Mistr představoval. Na výběr tak každopádně Karel Gott má. Jeden ze svých největších hitů zazpívá už v sobotu 18. února ve staro-novém pořadu Chart show na Nově.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod