Poznáte slavnou českou modelku? Tahle holčička dobyla světová mola!

 Celebrity 
10. února 2017 02:01 / Ema Maxová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Simona Krainová s maminkou Archiv Simony Krainové
Poznáváte malou holčičku? Na retro fotografii si užívá letní slunečný den u vody se svou maminkou. A dodnes léto a hlavně sluníčko miluje.

Na dovolenou jezdí nejraději s manželem Karlem Vágnerem a syny Maxem a Brunem. Za sluníčkem a mořem ale nelétá s rodinou jen v létě. Rádi si u moře krátí i dlouhé zimní dny. Ano, ta malá hubená holčička na fotografii je jedna z našich nejúspěšnějších topmodelek, Simona Krainová.

Simona se narodila 19. února 1973 v Havířově, po sametové revoluci v roce 1989 se zúčastnila castingu, který pořádala agentura Madison models, a jako začínající modelka odcestovala do Paříže, kde žila čtrnáct let a kde jí zastupovala jedna z nejprestižnějších modelingových agentur Karin models.

Její tvář proslavily prestižní časopisy jako americký a francouzský ELLE, Marie Claire, Cosmopolitan a mnohé další. V roce 2001 ji dokonce Magazín Stuff uvedl mezi 50 ti nejvíc sexy ženami světa. Spolupracovala s předními světovými fotografy jako například s Helmutem Newtonem, Patrikem Demarchelierem či Bethinanem Rheimsem a stala se tváří kampaně Christiana Diora a kosmetických značek Biotherm a L’Oreal. Předváděla mimo jiné pro módní návrháře Yves Saint Laurent, Thierry Mugler, MAX MARA, Claude Montana.

V ČR nyní úzce spolupracuje s módní návrhářkou Kateřinou Geislerovou, která čerpá inspiraci především v Paříži. I ve svých téměř 44 letech je stále vyhledávanou tváří pro české, slovenské módní a lifestylové tituly. Je také velmi aktivní na sociálních sítích (FB a Instagram) a časopis Forbes jí zařadil na 46. místo nejvlivnějších Čechů na sociální síti. Moderovala pořady v mezinárodní televizi Fashion TV a American entertainment. U nás moderovala vlastní televizní talk show „Někdo to rád horké“. Hrála v několika českých celovečerních filmech: Kamarád do deště, Trilogie Byl jednou jeden polda, teď nově si zahrála jednu z hlavních rolí ve filmech Vybíjená a Dvojníci.

Simona za pár dní oslaví 44. narozeniny, na což ale zdaleka nevypadá. Její postavu, nadhled a vitálnost by jí mohla závidět kdejaká pětadvacítka, no posuďte sami. Přinášíme vám totiž nejen exkluzivní fotky z dětství modelky, ale i současné fotky, kdy tráví hodně času se svou rodinou v zahraničí u moře.

„Jsem vyloženě letní typ, já i moje rodina milujeme teplo, moře a slunce. Není nic víc, než načerpat vitamíny přímo od moře a ze slunce. takže jakmile je to jen trochu možné, tak balíme kufry a letíme za teplem. Dříve jsme s Karlem moc neřešili, kam a na jak dlouho poletíme, vždy to bylo spontánní rozhodnutí, někdy i ze dne na den. S dětmi to ale takhle nefunguje, už musíme více plánovat a vše lépe organizovat, proto jsme rádi, když můžeme vyrazit na cesty s pomocí cestovní kanceláře. Je fajn, když se můžete na někoho spolehnout a téměř nic neřešit, přitom víte, že bude o celou rodinu na cestách dobře postaráno.

Letos poletíme s Fischerem, u kterého si můžeme sami zvolit termíny dovolené a to i čas, kdy chceme třeba letět, tohle by ocenila určitě každá maminka“ říká modelka, která aktuálně plánuje jarní dovolenou v exotice.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod