Milovaná česká zpěvačka zemřela! Její syn podlehl na AIDS!

 Celebrity 
12. února 2017 01:30 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jarmila Šuláková zemřela ve věku 87 let! archiv
Slavná zpěvačka českých, hlavně moravských lidovek zemřela. Jarmila Šuláková, kterou proslavily i její Čerešničky, čerešně, odešla ve věku 87 let. Byla vážně nemocná a v posledních měsících byla už jen na lůžku!

Zprávu o skonu Jarmily Šulákové zveřejnila na svém facebookovém profilu hudební skupina Fleret.  „Odešla legenda. R.I.P. Jarmilko!“ napsali členové kapely, níž zpěvačka řadu let vystupovala. 

V poslední době už Šuláková zpěvačka vzhledem k vážným zdravotním problémům neopouštěla lůžko, ale nikdy prý neztrácela dobrou náladu. „Vystupovat a zpívat už nemůžu, ale Fleretu pořád držím palce a pořád na ně vduchu myslím, když kdekoli hrají,” prozradila před časem Šukálová.

Její dráhu před časem převzala její dcera, pro kterou to byl tvrdý oříšek, ale kam přijela, byla dobře přijata. 

Před mnoha lety přišla Jarmila Šuláková o nevlastního syna Michala. Ten zemřel na AIDS. „Nemohl za to! V Kanadě, kde pracoval v laboratoři, se píchl o nakaženou jehlu…,” prozradila kruté tajemství zpěvačka.

Jarmila Šuláková bude pohřbena na rodné Moravě, nejspíš v milovaném Vsetíně, kde prožila celý život, a kde také naposledy vydechla. Pohřeb by se mohl uskutečnit koncem příštího týdne. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít