Tenhle svalnatý krasavec je nástupcem Karla Gotta. Ten vyslovil pochvalu!

 Celebrity 
10. února 2017 03:20 / Marek Pokorný
  0
📷
4 fotografie v galerii
Jan Kopečný je talentovaný, mladý a sexy zpěvák a možná i nástupce Karla Gotta! archiv J. Kopečného
Karel Gott je na vrcholu své kariéry a mnozí se ptají, kdo přijde jednou po něm? Teď už je možnáí jasněji. Může to být doposud ne úplně tak známý, leč talentovaný, sexy a nyní urostlý zpěvák a muzikálový herec Jan Kopečný!

Tomu dokonce sám Karel Gott a nejenom on, vysmekl poklonu a obdiv. Už proto si ho "vybral" do nově chystaného muzikálu Čas růží, který nyní ve zkouškách finišuje.

Dílo je postavené na hitech Karla Gotta. A právě Jan Kopečný, původně objev skladatele a producenta Zdeňka Bartáka, z jižních Čech, je jedním z mála, který může hity Zlatého slavíka zpívat, aby to nepůsobilo kýčovitě, ani jako imitování. A i sám Slavík Kopečného pochválil. Nejen přímo na zkouškách, ale i mezi kolegy a známými se vyjádřil, že "ten kluk je veliký talent"! 

„Je mi ctí, že si mě Karel Gott vybral, a že mohu zpívat jeho písně. Velmi si toho vážím," řekl skromně Jan Kopečný, který není na muzikálové scéně žádným nováčkem.

„Honza je neskutečně šikovný, talentovaný, hezký kluk. Teď jak začal posilovat, je z něj ještě kus chlapa. Prostě on může být takovým novodobý Gotte," uvedla jedna z českých zpěvaček.

V Karlínském divadle bude mít Čas růží, který spoluprodukuje Sagvan Tofi, který napsal i scénář, premiéru už v březnu. A už nyní je jasné, že to bude titul roku. Už proto, že bude právě s hity našeho nejslavnějšího zpěváka.

Chybět nebudou hity jako: Je jaká je, Má první láska se dnes vdává, Stokrát chválím čas či muzika z Cirkusu Humberto. 

Honza Kopečný se už nyní stává objektem zájmu mnoha médií, producentů, ale i fanynek. Přeci jen je to mladý, hezký, urostlý a talentovaný muž. A podle všeho prý nezadaný... 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod