Tohohle se sexy Kubelková už nemůže dočkat!

 Celebrity 
13. února 2017 03:25 / Marek Pokorný
  0
📷
4 fotografie v galerii
Iva Kubelková už se těší na slunce, moře, klid a my se těšíme, že jí takhle uvidíme častěji!  archiv I. Kubelkové
Zima se pomalu chýlí ke svému konci a většina dívek a žen už přemýšlí, jak zhubnout do plavek a těšit se na druhou várku roční pohody, dovolenou někde u moře. Krásná a sexy moderátorka, modelka a herečka Iva Kubelková, sice do plavek hubnout nemusí, protože postavu má úžasnou, ale dovolenou už plánuje.

Tentokrát se moderátorka opět vydá do svého milovaného Řecka, konkrétně pod horu Olymp, které si celá její rodina zamilovala. „Tohle místo pod Olympem jsem objevila díky seriálu v televizi. Několik českých hereček dostalo pozvání, aby strávily krásný, prodloužený víkend na olympské riviéře. Parádně jsme si to tehdy užily a od té doby pod Olymp jezdím pravidelně,“ prozradila Iva svoji první návštěvu tohoto magického místa. 

Řecko a převážně Olymp má v sobě velmi silnou energii, je to místo, které má velkou historii a krásnou atmosféru, velké množství vodopádů a rozhlehlých lesů.

Pro Ivu Kubelkovou je největším zážitkem úsměv a radost jejích dětí, s kterými v Řecku už zažila hodně krásných chvil, například koupaní v již zmiňovaných vodopádech, návštěvu mystické jeskyně boha Dionýsa či procházky kolem divokých řek v místních lesích a v neposlední řadě koupání v  moři. 

„Moji rádkyní přes Řecko, se stala Sotira Korecká Margaritopulu. Je to původem Řekyně, takže zná tuto oblast dokonale. Její cestovní kancelář Iríny Tours vozí turisty na tyto krásná místa už šestadvacet let. Lepšího průvodce bych nenašla,“ pochvalovala si Iva Kubelková.

Modelka, herečka a moderátorka, která bude nově provázet diváky na Primě i reality show Jak se staví sen, si ráda  ve svém přeplněném diáři udělá čas i čtrnáct dní, aby si mohla užívat atmosféru tohoto krásného prostředí. 

„Už se tam celá rodina moc těšíme. Prostě to moře, slunce, nádherná příroda, klid a pohoda a skvělé řecké jídlo. To je to, co mě nesmírně nabíjí…,” dodala Kubelková.

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47