Gregorová už Koptíka zřejmě prokoukla!

 Celebrity 
10. prosince 2016 04:51 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Hana Gregorová a její vztah s Ondřejem Koptíkem je už v podstatě jen přežitek! Profimedia
Konec idylky! Herečka Hana Gregorová zřejmě svého o 32 let mladšího hřebečka prokoukla! Už to prý není žádná láska a důvěra. Principálka asi snad už pochopila, o co mladému slavomanovi opravdu jde!

Podle jedné ze svých kamarádek Hana Gregorová zjistila, o co tu jde, ale nechce přiznat chybu. “Uvědomila si, co jí to dalo a hlavně - co jí to vzalo. Prostě ze sebe udělala hloupou naivku. Ale nelituje, i těch pár měsíců stálo za to,” řekla její kamarádka s tím, že ve své podstatě mezi Gregorovou a Koptíkem je konec! 

Jablkem sváru jsou hlavně syn Ondřej a dcera Rola. Ti Koptíka nemohou vystát. Hlavně proto, že vědí, jak se chová a o co mu jde. “Nejsou hloupí, ale respektovali přání soukromí mámy. Když se ale choval, jako by mu vše patřilo, i Hanka, prostě to dali najevo,” dodala známá Gregorové.

Sama principálka spíš vyhledává samotu, klid a pokud někoho, tak právě své děti. Na Koptíka nemá moc chuť. A pochopila také to, kdo tahal novináře na mítsa, kde oni dva byli a média se tam “jako náhodou” objevila. Skončí do Vánoc tenhle podivný vztah, nebo přetrvá ještě do dalšího roku? 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve