Vydra s Novotným dostali vyhazov! Co se na TV Barrandov stalo?

 Celebrity 
11. února 2017 04:51 / Marek Pokorný
  6
📷
1 fotografie v galerii
Václavu Vydrovi a Michalovi Novotnému zrušili pořad z hodiny na hodinu! TV Barrandov
Okamžitý konec! Tak dopadli herci Václav Vydra a Michal Novotný. Co se stalo tak strašného na TV Barrandov, že jejich pořad Vtip za stovku okamžitě zrušili? Ani oni sami nevědí. Zřejmě je to ale proto, že vedení stanice sází teď na pofidérní program, kterým doslova zamoří celé dny!

Soudkyně Barbara, Nebezpečné vztahy, Aféry - to je teď programová náplň Barrandova. I když si vedení stanice myslí, že to "diváci žerou", tak jak napsali někteří v diskuzích: "diváci vám na takové s****y s***u!". A tak nějak to asi bude. 

Nicméně, televize má právo upravovat program jak chce. Otázkou je, zda k lepšímu, nebo to jde se stanicí z kopce. I proto ruší skoro všechnu zábavu a sází na změť příběhu, kde se lidé hádají, obviňují, kde se křičí, a kde jeden případ vypadá jako druhý.

„Nevíme, proč to skončilo. Pouze nám oznámili, že už se dál nebude pokračovat," potvrdili Václav Vydra a Michal Novotný.

Přesto, že měli nasmlouvané hosty do své show, vedení Barrandova pořad stopla. Prý sice nyní nenatáčí, ale není všem dnům konec. Problém je v tom, že oba herci mají dny na natáčení na dlouhé měsíce vybukované, a tím tedy přišli o další kšefty. To ale na TV Barrandov nikoho nezajímá. 

Není ale vyloučeno, že by se pořad časem mohl vrátit. Podobně, jako show Pavla Zedníčka Kurňa, co to je? Původně ze dne na den pořad skončil a produkce i zlikvidovala kulisy. Po dvou měsících se ale pořad vrací a točí se už nové díly. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47