Zemřel nejstarší a utajený syn LOUISE DE FUNESE. Pohřeb měl v den výročí úmrtí herce!

 Celebrity 
13. února 2017 02:05 / Marek Pokorný
  0
📷
3 fotografie v galerii
Daniel byl nejstarším synem Louise de Funese, bylo mu 79 let! archiv
Kdo by neznal Louise de Funese? Asi každý ví, jaké role za svůj život ztvárnil. Ale o jeho osobním životě ví jen málokdo, co vše měl za sebou. Třeba to, že byl dvakrát ženatý. A že z prvího manželství měl syna Daniela, který před pár dny zemřel!

Snad zvláštní provázanost je podle Bleskove.cz, které jako první exkluzivně informaci o úmrtí Daniela de Funese de Galarza přineslo, je jak v příčině úmrtí nejstaršího a "utajeného" syna slavného herce. I v tom, že pohřeb měl ve stejný den, na jaké připadalo 34. výročí úmrtí jeho slavného otce

Daniela de Funes de Galarzu, který žil v ústraní, postihla 12. ledna v jedho odmě v Creil Picarde mrtvice. Byl proto převezen do nemocnice, ale jejím následkům 23. ledna bohužel podlehl. O čtyři dny později měl v krematiriu pohřeb. Tedy v den 34 výročí úmrtí jeho otce Louise de Funese!

Daniel de Funes byl “utajený” syn slavného herce z prvního manželství (1936 - 1942) s Germaine Louise Élodie Carroyer, jenž zemřela v roce 2011. 

Nejstarší de Funesův syn vyrostl ve stínu, pryč od pozornosti, ale také daleko od svého otce. Ten se s ním celý život stýkat nesměl. Respektive pouze tajně, aby o tom hercova druhá žena Jeanne Augustine Barthélemy de Maupassant, jenž zemřela vloni ve 101 letech, nevěděla. Odmítala se totiž smířit s tím, že její milovaný manžel měl před manželství s ním ještě jiné a z něj dítě.

Louis de Funes měl s Jeanne dva syny - lékaře Patricka (68) a Oliviera (65), který s ním hrál v mládí v několika filmech i v divadle. 

Daniel de Funes pracoval celý život jako grafik. Byl ženatý s manželkou Chantal. Spolu měli dva syny. Jeden z nich v roce 2012 zemřel, druhý, Laurent je podobně, jako jeho slavný dědeček také hercem. Nestaví ale na slavném příjmení. „Chci si svou ‘slávu’vydobít sám. Ale rád bych byl tak dobrým hercem, jakým byl můj děd,” prohlásil před dvěma lety v rozhovoru pro jeden francouzský magazín.

O smrti svého slavného otce se Daniel de Funes dozvěděl v roce 1983 z rádia. A na pohřeb nebyl pozván. „Respektive bylo nám s matkou doporučeno, abychom na něj nechodili, že se to nehodí. Nemohli jsme se s ním ani rozloučit. Proto jsme na hrob šli potom a chodili jsme poměně často,” svěřil se kdysi, nyní již zesnulý syn nejslavnějšího francouzského herce.

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve