ŠOK! Rakovina Ladislava Štaidla

 Celebrity 
14. února 2017 04:51 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ladislav Štaidl si prošel i onkologickým onemocněním! Profimedia
Jedno veliké tajemství skrývá hudebník a textař Ladislav Štaidl. Bývalý partner Ivety Bartošové si prošel onkologickým oneocněním. Stačilo málo a už tu taky nemusel být! Málokdo ví, s čím se musel potýkat.

Obavy Ladislava Štaidla se naplnily v roce 2001. Onemocnění rakovinou se obával řadu let. „Když jsem ji nakonec dostal, paradoxně jsem nepropadl panice. Na tu bestii jsme naštěstí přišli včas. A jak to tak vypadá, tak jsem se jí nadobro zbavil,“ v rozhovoru před lety.

S tím, že byl onkologickým pacientem, se svěřil až sedm let poté, co se z nádorového onemocnění vyléčil.

 „Přitom jsem původně šel za naší rodinnou lékařkou jen se zánětem nosohltanu. Naštěstí mě kompletně vyšetřila a odhalila v krku sedmimilimetrový uzlík na štítné žláze – onkopapilární karcinom,” zavzpomínal kamarád a kolega Karla Gotta a autor mnoha hitů.

Po úspěšné léčbě se podařilo malý začínající nádor zlikvidovat. Dnes se v podstatě hlídá sám a nevypadá to, že by se nemoc ještě někdy vrátila. 

Nicméně vždy, když se dozví o někom z přátel či kolegů, že u něj takové onemocnění propuklo, znejistí. Velmi třeba držel pěsti Karlu Gottovi, když ten bojoval s rakovinou mízních uzlin.

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47