Hodně sprostý Banga: V*****j mě, z***e, f**k off!“ Sami si to poslechněte!

 Celebrity 
27. ledna 2017 04:51 / Marek Pokorný
  0
Loading...
📷
1 fotografie v galerii
Radek Banga se nezdá, ale jeho texty jsou jako jeden velkej, špinavej kanál! Youtube
O kapele Ortel i romském zpěvákovi Radku Bangovi alias Gipsym.cz se toho v poslední době řeklo a napsalo hodně. Důvodem bylo ocenění kapely na Českém slavíku a protestní Bangův odchod ze sálu. Zatímco Banga kritizoval rasistické projevy Ortela, na něj vyplavalo, že on je na tom s projevy daleko hůře. Tvrdá vulgarita střídá tvrdou vulgaritu a nadávky.

„Mně se samozřejmě téma té extrémní pravice velmi dotýká. Protože rodinu jsem měl v koncentráku. Nejenom já, ale i moje žena. Navíc tam v té mé rodině to bylo hodně smutné. Protože mí tři prastrýcové byli i s dědou v odboji. Jeden padl přímo jako voják československé armády. Dva byli uvězněni gestapem a nakonec při bombardování umřeli. A ten můj děda, ten teda prošel několik těch koncentračních táborů. A v podstatě zázrakem to přežil,“řekl Radek Banga, který se podle vlastních vyjádření potýká s velkou nenávistí a mnohé se mu vrací zpět.

Jenomže se není čemu divit. Na starém audiozáznamu je evidentní, že Banga není žádný svatoušek a nebyl. A hlavně, že jeho texty a projevy jsou někdy "dost husté"!

Dokonce poté, co mu jeden z fanoušků pod pódiem na koncertě vzkázal „jdi do hajzlu“, Banga okamžitě reaguje a dotyčného ve vteřině a se smíchem zalije sprchou drsných výrazů. Ty jsou slyšet ve stopáži od 8:20 minuty). A co přesně Gipsy řekl? „Ty taky, čau, mám tě rád, v****j mě, z***e, f**k off!“

Pod videem, které vidělo už 150 tisíc uživatelů je taky řada drsných příspěvků, asi od Bangových podporovatelů. Tak třeba: „Ty z***e zk******j vy*****j, n*****j s gipsym. Nebo: „Rozumiš tvymu tematu? vtom žiju pi** .. okéj okej tak si dej zkoušku p***...

Už před časem se objevily texty Bangových písní, které mimo jiné mohou slyšet i děti.  „Hej, k***é, si moje celá nahá. Ožral sem tě a překecal, že si ta pravá.... „A ráno tě vyhodim z bytu jak nic. Hodiny, minuty nekoukám na oči. Koukám se na kozy, chci vylejt k***e,“ 'zpívá' Banga dál a dodává přání -  si dívku a j***t perverz.

Tak tomu se říká úroveň hodná Roma, který druhé osočuje z vulgarit, nadávek a pohrdání!

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum