Tak zírejte! Takhle neskutečně sexy je Brožová rok před padesátkou!

 Celebrity 
24. ledna 2017 03:30 / Marek Pokorný
  0
📷
4 fotografie v galerii
Kateřina Brožová při projížďce na kole na Maledivách! Facebook
Za rok oslaví jubileum, přesto by jí ho nikdo nehádal. Tohle nemůže být pravda a musí mít v občance snad chybu! Takhle úžasně že může vypadat budoucí padesátnice? Vždyť Kateřině Brožové musí závidět všechny o mnoho let mladší ženy a slečny!

Brožová vystavila své sexy křivky na dovolené na Maledivách! To, co předvedla na sociální síti, všechny ohromilo. "Když jsem to viděl, pochopil jsem, že mnoho mužů je z ní paf. Ona je sexy, má šmrnc a v podstatě se vůbec nemění," řekl VIPstory.cz jeden z jejích obdivovatelů.

"Jsou chvíle kdy je potřeba se zahřát... srdečnĕ zdravím z Malediv, milí přátelé...," napsala na svém facebookovém profilu Kateřina Brožová a vystavila několik fotek, na kterých je v plavkách a v nádherném prostředí ostrovů.

Právě na Maledivách se svým partnerem Jaromírem Soukupem odpočívá a nabírá energii a sil. Pravidelně moderuje na TV Barrandov pořad Exkluziv, hraje divadlo, točí v televizi a ještě musí fungovat jako partnerka a maminka. Jedno jí upřít nelze - vypadá naprosto fantasticky! 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008