Takhle skvěle vypadá dnes bývalá manželka Bolka Polívky. A pokřtila i vlastní CD!

 Celebrity 
27. ledna 2017 03:30 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Chantal Poullain na křest jejího CD přišla podpořit i zpěvačka Leona Machálková! Petr Mráček
Neskutečný šarm, kouzlo a postavu, kterou by jí mohl kdekdozávidět. Taková je herečka a šansoniérka Chantal Poullain. Vloni oslavila šedesátiny, které by jí nikdo nehádal a nyní pokřtila své nové CD Chantal Chansons. Přišla jí podpořit i skvěle vypadající Leona Machálková.

Chantal Poullain je sice Francouzska, ale tři desítky let žije v Čechách a její kouzelný přízvuk a dikce z ní dělá nasprosto originální osobnost. A protože ji nejvíce uchvacuje jazz a staré francouzské šansony, rozhodla se udělat desku.

„Já nejsem zpěvačka! Já jsem herečka a maximálně šansoniérka...," řekla s úsměvem v L Fabrice na křtu, kam přišla Bára Basiková či herec Jan Cina, Zdeněk Podhůrský a někteří dašlí z řad celebrit.

Některé texty na desku si Chantal dokonce napsala sama a fanoušci uslyší i jednu českou skladbu, kterou herečka nazpívala jako duet se Štěpánem Markovičem, saxofonistou kapely, kterou ona jezdí po ČR. Každý tón nabijí posluchače pozitivní energií a navodí atmosféru sladké Francie.

„Šansony jsou pro mě velice důležité, protože jejich prostřednictvím lidem předávám, co cítím a mohu jim sdělit, to co potřebuji a chci, aby věděli," svěřila se Poullain. 

„Jednou bych si velice přála, abych mohla spojit všechno moje umění dohromady. Herectví, šansony a tanec. To by se mi velice líbilo. Poezie do jazzu, to by byl také můj splněný sen," prozradila.

„Hrozně ráda chodím na její šansonové koncerty, její hlas je půvabný a roztomilý s tou její nedokonalou češtinou, a taky mě hrozně baví ten její smích,“ svěřila se Basiková.

Křest nového alba si nenechala ujít ani herečka Dana Batulková, která se s Chantal momentálně potkává i pracovně v muzikálu Ať žijí duchové. „Poprvé jsme se setkali na křtu kalendáře Proměn, kde jsem byla vyfocena jako Ozzy Osborne. Od té doby nás kromě práce pojí také přátelství. Často si po představení sedneme a probíráme život, děti a tak různě. Hodně si Chantal vážím, baví mě její radostný, velkorysý a optimistický pohled na život,“ povyprávěla herečka o jejich kamarádství. 

Mezi ostatními návštěvníky, kteří přišli strávit příjemný uvolněný večer s podmanivými šansony a Chantaliným neodolatelným francouzským kouzlem, byla např. zpěvačka Leona Machálková, módní návrhářka Beata Rajská, herečka Anna Polívková, moderátor Zdeněk Podhůrský nebo muzikálový zpěvák a moderátor Bořek Slezáček.

 

 

 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve