Zagorka = neskutečný fenomén! V 70. dokáže narvat Lucernu k prasknutí!

 Celebrity 
23. ledna 2017 02:30 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Hana Zagorová opět naplnila Lucernu do posledního místečka! Facebook
Málokdoterá zpěvačka se může chlubit tím, že dokáže naplnit velký sál pražské Lucerny doslova k prasknutí! Haně Zagorové se to daří celou řadu let a i nyní, v jejích sedmdesáti opět přišly tisíce lidí na její přeložený vánoční koncert!

Hana Zagorová, alias Hanička písnička, jak jí její fanouškové říkají, převzala i Zlatou desku. Hostem jí byl Petr Rezek nebo Martin Chodúr. Největší radost však zpěvačka měla z toho, že po prodělané viróze, kdy v prosinci musela koncert zrušit, se to povedlo a lidé přišli.

"Tohle je pro mě štěstí, když vidím ten plný sál," svěřila se skvělá Zagorka. Ta se už teď těší jak na březen, na velký narozeninový koncert jejího kamaráda Karla Vágnera, tak i na prosincový, další koncert.

"Jsou zpěvačky, které mají koncerty ve velkých halách, ale říkáte si proč? A Hanka léta zpívá v Lucerně a tu vždy vyprodá - ne, že vstupenky musí její management z půlky rozdat Prostě ji vyprodá a jsou to lidi od 16 do 99 let," řekl jeden z jejích nejvěrnějších fanoušků.

Hana Zagorová a její hity prostě nestárnou. Zpěvačka fanoušky také nikdy nezklamala a vždy jim dává najevo, že oni jsou pro ní tím nejdůležitějším. A moc dobře ví, že sebelepší zpěvák bez fanoušků neznamená nic! 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve