Jiří Krampol v ohrožení života. Drsný ortel lékařů a konec přátelství i spolupráce se Zuzanou Bubílkovou

 Celebrity 
09. prosince 2021 12:13 / René Černý
  17
📷
7 fotografií v galerii
Konec velkého přátelství a spolupráce Jiřího Krampola a Zuzany Bubílkové Se svolením D. Novotného
Jiří Krampol je už zase v nemocnici. Tentokrát je to s 83letým hercem a moderátorem horší. Leží na JIP a některé jeho funkce kontrolují přístroje. Přivodil si totiž silný zápal plic a jeho stav není zrovna prý nejlepší. Lékaři nad ním vynesli ne zrovna lehký ortel. Ke všemu se ukázalo, že jeho přátelství a hlavně spolupráce se Zuzanou Bubílkovou je v troskách.

Nejenom zápal plic, ale i problémy se srdcem. Podstoupit musel i katetrizaci, tedy kontrolu cév zevnitř. Lékaři konstatovali, že stárnoucí legenda se musí šetřit. 

"Musí být podle jejich rad půl roku v klidu, nemá chodit mezi lidi. Jenže Jirku jeho pracovní nasazení drží nad vodou poté, co přišel loni o manželku Hanku," řekl jeho manažer Miloš Smiedberger. 

Nicméně Jiří Krampol si za problémy, které nyní má, může tak trochu sám. Nevyhodnotil dobře situaci a na posledním vystoupení prochladl. Zlí jazykové dokonce tvrdili, že to je důvod, proč měl údajně přerušit spolupráci s moderátorkou Zuzanou Bubílkovou. Prý proto, že ho brala na kšeft, kde se netopilo. Ta to ale rázně odmítla s tím, že šlo o záležitost, kterou zařizoval někdo jiný.

"Je to nesmysl, navíc to byla jeho akce pro jeho známého a on tam chtěl být. Já Jirkovi, který je teď na přístrojích, přeju hlavně, ať se uzdraví a nabere sil. Věřím, že bude zase brzy v pořádku," řekla Zuzana Bubílková s tím, že jí některé fámy, které ale rozhodně nejdou z hercových úst, mrzí.

Se spoluprací mezi ní a jím je prý ale konec. "Nemám tohle zapotřebí. Byli jsme domluveni, že věci, které jsme měli do konce roku, dojezdíme, a pak si budeme každý dělat své věci," uvedla pro inStory.cz Bubílková.

Prý to byla ona, kdo ho často brzdila, aby se herec šetřil. Pochopení se nedočkala, pouze na ni měl Krampol křičet, že ho nemá předělávat. Ke všemu už nechce pracovat v napjaté atmosféře. "Jsou kolem něj lidé, kterým jsem trnem v oku už dlouho a na to vážně nemám," dodala moderátorka. 

Už dávno se proslýchá, že se našli tací, kterým je Bubílková trnem v oku, respektive její spolupráce s Krampolem. Přitom jim dvěma spolupráce vyhovuje a diváci je vnímají velmi pozitivně. "Kamkoli přijedeme, všude je plno a lidi jsou úžasný. Je to báječný, slyšíme na sebe," řekl před časem sám Jiří Krampol.

Nyní s nikým nekomunikuje, špatně se mu dýchá, a lékaři mu proto, aby měl klid na léčbu, dokonce prý dočasně vzali mobil. Herec, dabér a moderátor se muší šetřit. Jeho pracovní zápřah v posledních týdnech byl více než zdraví ohrožující.

Zdroj: Autorský článek.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47