Rosol a Ochotská: Vydírá ho snad?

 Celebrity 
25. ledna 2017 04:52 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Michaela Ochotská má údajně Lukáše Rosola vydírat přes jejich syna! Profimedia
Vztah v troskách, urážky, hádky, narážky. Tak dopadlo soužití bývalé novácké hvězdy Michaely Ochotské a sportovce Lukáše Rosola. Idylka netrvala dlouho. A teď má údajně podle některých lidí z jejich okolí krásná Míša svého dnes už ex "vydírat" přes jejich dítě.

Lukáš Rosol oznámil rozchod s trenérkou fitness Znamenáčkovou, s níž ho paparazzi přistihli. Michaela Ochotská se tomu směje a začíná si užívat života.

Míša prý rozhodně není svatá a ani nikdy nebyla, říkají lidé z jejího okolí. "Teď je je v kontaktu s Ujfalušim, Štěpánkem a dalšími. Zvou se na kafe, na večeře a tak. Asi se jí to líbí," řekl extra.cz zdroj.

Sportovec nejenom že nemohl strávit Vánoce s ní a synkem, ale moderátorka tenistovi prý dokonce brání v komunikaci se synem. "Vydírá ho malým a využívá toho, že ho Lukáš nemá," dodal naštvaný Lukášův kamarád, který se před pár dny svěřil pro web.

Zdá se, že rozvod bude skutečný boj. Nejenom kvůli majetku, ale hlavně dítěti. A přes toho je schopná kdejaká ženská udělat různé věci. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008