Bílá si došla pro Slavíka bez bot, ale s 30 miliony na krku!

 Celebrity 
27. listopadu 2017 00:05 / Marcela Plachá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Lucie Bílá na pódiu bez bot Showpix
Nejlepší a nejoblíbenější zpěvačkou je opět Lucie Bílá (51). Svou dvacátou složku si z pódia odnesla bosa, avšak zdobil ji náhrdelník za 30 milionů korun. Jako absolutní vítěz dostala 41 302 hlasů. Do ankety letos hlasovalo 155 000 diváků.

Podvaačtyřicáté získal Českého slavíka Karel Gott (78). "Ani tentokrát jsem s tak dobrým volebním výsledkem nepočítal," zmínil a poděkoval bohu, že mu dal druhou šanci. Narážel tak na svůj nedávný boj s rakovinou. Kromě Gotta si cenu odnesl také Michal David a třetí byl Tomáš Ortel.

Top kapelou je opět Kabát, a to již podvanácté. Bodovali také Ortel a Chinaski. Mimořádnou cenu Slavíka pro výjimečnou osobnost převzala Marta Kubišová.  

Absolutním vítězem se stala Lucie Bílá, která se ozdobila drahým šperkem. "Diamanty jsou nejlepším přítelem ženy, proto mě na tak slavnostní večer doprovodil tento úchvatný šperk v hodnotě 30 milionů korun,“ prozradila. Zpěvačka, která kromě dvacátého Českého slavíka letos získala i Absolutního slavíka za nejvyšší počet hlasů si cenu převzala bosa. „Můj život je plný extrémů. Když Slavík, tak dvacátý, když nemoc, tak když mám koncert se třiceti tisíci lidmi, a navíc mám dneska zlomený malíček na noze. Proto jsem sem přišla bosa,“ vysvětlila v děkovací řeči. Mezi zpěvačkami zabodovala také Ewa Farna, Lucie Vondráčková i Anna K. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47