Vašek Matějovský předčasně skončil v Survivoru: Zranil si koleno, bez operace se neobejde

 Celebrity 
01. března 2023 11:16 / Pavla Krejčí
  0
📷
1 fotografie v galerii
Vašek Matějovský si zranil koleno NextFoto
Jeden z oblíbenců reality show Survivor, Vaše Matějovský, byl nucen soutěž ukončit. Důvod bylo zranění kolene, které nakonec nebylo tak banální, jak se na první pohled zdálo. Vašek je už zpátky doma a o své účasti promluvil.

Fanoušci Vaška Matějovského bohužel přišli o svého oblíbence. Herec a moderátor byl nucen opustit slunný ostrov. Osudem se mu stalo zranění kolene, ke kterému došlu při jedné z her.  Sice dostal ortézu a zdálo se, že bude v show moci pokračovat, nakonec si však od doktorů vyslechl ortel. Bylo mu vážně doporučeno, aby svou účast ukončil a bezodkladně se vrátil do Česka. Jak se ukázalo, bez operace by se jeho koleno pořádně neuzdravilo.

„Musel jsem skončit kvůli zranění kolene. Už v předchozím díle mohli diváci vidět, že jsem nosil ortézu. Ale bolesti byly takové, že jsem musel ještě na ostrově navštívit lékaře a podstoupit magnetickou rezonanci,“ vysvětlil Vašek ve Fajn rádiu. „Doktor byl nakonec nekompromisní, protože jeho diagnóza zněla jasně a doporučil mi v soutěži skončit a podstoupit okamžitou operaci. Totéž mi pak potvrdili lékaři zde v Čechách."

Navzdory zranění a těžkým podmínkám, kterým byl vystaven, odjížděl s lítostí. Za necelé tři týdny mu prostředí i ostatní účastníci přirostli k srdci. „Sice je 17 dnů krátká doba, ale nám to tam přišlo jako rok. Vždyť jsme spolu byli 24/7 a tak nějak jsme se semknuli. Proto bylo to loučení fakt doják, hodně silnej zážitek a přiznám se, že mě to dobrodružství fakt hrozně bavilo a chtěl bych tam být delší dobu,“ vyjádřil smutek nad nečekaným koncem.

Při loučení s ostatními prožíval silné emoce, svůj odjezd prý obrečel, jak přiznal Blesku. „Ta psychika v tu chvíli zkrátka zapůsobí a je to mnohem silnější než ty. I když si řekneš, že nebudeš brečet. Ale tam to zkrátka nešlo, takže jsme si poplakali všichni. Bylo to moc dojemný a byl to smutnej moment.“

Přirozeně si s některými lidmi padl do noty více, s některými mnohem méně. Kdo by podle něj mohl být horkým kandidátem na vítězství? „Já, když jsem odjížděl, tak to tam teprve začínalo opravdu vřít a sám jsem zvědavý a budu to sledovat, jak to dopadne. Na vítěze tipuji Pítra, protože ten má podle mě všechny správné předpoklady pro to soutěž vyhrát,“ popsal situaci na ostrově. 

Vašek sice neměl možnost zabojovat o vítezství, domů se však vrátil plný dojmů a nevšedních zážitků. Na některé věci by však raději zapomněl. Třeba na takový kokos, který neustále konzumoval.

„Od prvního dne mimo ostrov jsem skoro nespal a důvodem byly zažívací obtíže. To tělo tam dostalo obrovský fyzický a vlastně i psychický záhul. Takže když jsem začal po návratu normálně jíst, tak to tělo nezvládalo a já jsem týden v kuse zvracel. A třeba takový kokos nemůžu vidět doteď,“ řekl závěrem ve Fajn rádiu.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Vašek Matějovský (@vasek_matejovsky)

Přejeme Vaškovi brzké uzdravení!

Autorský článek, další zdroje: Fajn rádio, Blesk

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve