Mareš zešílel? Prý je hlavně zpěvák a chystá tour!

 Celebrity 
26. ledna 2017 03:20 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Pán kožichů Leoš Mareš znovu přichází jako zpěvák! Facebook
Leoš Mareš se asi zbláznil. Sám o sobě říká, že je hlavně zpěvák a chystá tour. A taky začne znovu "zpívat"! Alespoň takové zprávy jdou českým šoubyznysem. Jenže kdo zná Leonše ví, že většinu věcí myslí v nadsázce!

Kdo by si nepamatoval na období Leoše Mareše, kdy nosil obrovské tlusté kožichy, měl nagelované vlasy a "zpíval" Tři slova? 

Tak tady je to foto ze soboty, jak jsem slíbil... Jedna slečna tam měla kožichovou vestu, tak jsem ji využil na TŘI SLOVA. Jinak dnes jsme dohodli ten koncert!!! Ano, KONCERT bude... Po 15 letech od vydání prvního alba PRVNÍ KONCERT. Vždyť jsem přece hlavně zpěvák, ne???“ napsal si na sociální síť Leoš Mareš a dodal: „Bude to v dubnu. Řešíme datum. To jsem zvědavý, jestli někdo přijde.“

Není vyloučeno, že koncert, či spíše koncerty myslí moderátor vážně, i když v nadsázce. A co je jasné, každý jeho nápad mu vždy vydělal slušný balík peněz. Snad díky tomu si může žít jako král a nejenom ten kožichová. Několik aut, drahé mobily, bydlení, oblečení i luxusní dovolené. Ale kdo nic nedělá, nic nezkazí, a tohle heslo rozhodně Leoš nezastává. 

Takže kdo ví, třeba si letos pro Zlatého slavíka nepůjde ani Ortel, ani Gott, ani Klus, ale prostě Leoš Mareš...

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47