ŠOK: Hlaváčová parkinson, Munzar rakovina a dům zastavený u banky!

 Celebrity 
22. ledna 2017 04:41 / Marek Pokorný
  0
📷
3 fotografie v galerii
Luděk Munzar a jeho žena Jana Hlaváčová jsou velmi nemocní a svůj čas tráví v modřanské vile! Profimedia
Jana Hlaváčová (78) a její manžel Luděk Munzar (83) jsou velmi vážně nemocní. Ona trpí Parkinsonovou chorobou a jemu se nejspíš už potřetí vrátila rakovina. Žijí v rozlehlé vile na Praze 4, ovšem problém je ten, že nemovitost v hodnotě nejméně 15 milionů korun jim nepatří!

Podle výpisu z katastru nemovitostí je vila napsána na dceru, herečku Báru Munzarovou, která se o nemocné rodiče stará. Na tom by nebylo nic zvláštního, ovšem ani jí tak úplně nepatří! Dům je totiž zastavěný u banky. 

Na modřanské dvoupatrové vile s obytným přízemím vázne zástavní právo smluvní s dodatkem, že je zde "zákaz zcizení a zatížení"! "To znamení jediné, že dům je vpodručí věřitele, tedy nejspíš banky. Tedy, že vlastní na dům čerpal hypotéku, úvěr a podobně. Nehrozí ta nic, to v pouze v případě, že by neplatili splátky a podobně," řekl VIPstory.cz známý pražský odborník na nemovitosti.

"Každá nemovitost, která je pořízena na hypotéku či jiný úvěr, je takto chráněna. Není to nic neobvyklého," dodal realitní makléř.

Je možné, že v době, kdy se vila rekonstruovala, si Munzarovi vzali úvěr, aby se nemuseli vydat ze všech úspor. Ty koneckonců nyní potřebují, protože žijí jen ze zhruba 30ti tisícového důchodu oba dva. Další příjmy kvůli nemoci nemají, takže se naspořené peníze hodí.

Stav Jany Hlaváčové není dobrý. Vesměs je na lůžku. Její manžel Luděk Munzar sice bojuje s rakovinou a dalšími problémy, ale obstarává běžné věci, nákupy i úřady. Jinak se stará dcera Bára a rodina.  

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve