Výdělek snů: Zemanovi zazpívá Vondráčková, Gott nebo Neckář!

 Celebrity 
19. ledna 2017 04:52 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott i Helena Vondráčková budou hlavními hvězdami prezidentského plesu! Profimedia
Kdo nezpíval na Pražském hradě, jako by nebyl. A jestli je příznivcem Miloše Zemana nebo ne, hlavně, když je to tučně zaplaceno. To si zřejmě řekli třeba Karel Gott, Helena Vondráčková nebo Václav Neckář!

Zatímco v Americe si bude v pátek nový prezident Donald Trump užívat velkolepé inaugurace a párty, na Pražském hrade se pořádá velký ples. Jde o reprentativní ples a přijde zřemě i Karel Gott. Rozhodně ne ale zadarmo. Hovoří se o stovkách tisíc korun!

Vstupenky stojí 8000 tisíc korun, chybět nebude bohatá tombola. Však pro Zemana je to v tomto funkčním období poslední ples na Hradě

Zazpívá Helena Vondráčková, Václav Neckář, s nímž se zpěvačka moc nemusí, kvůli sporu s Martou Kubišovou, ale také Radka Fišarová. A o půlnoci se zjeví Bůh, tedy sám velký Karel Gott.

Jeho mluvčím Aneta Stolcová uvedla, že pokud to Gottův zdravotní stav dovolí, Mistr přijde. Podle informací VIPstory.cz si za to nechá tučně zaplatit.

Hlavní cenou tomboly je večeře s prezidentským párem a následuje roční bezplatné zapůjčení vozu z mladoboleslavské automobilky. Další šťastlivec si odnese vstupenky na koncert Karla Gotta, vyhrát lze i eurovíkend v některé z evropských metropolí, obraz Hradčany, sud piva i s prohlídkou pivovaru, jídelní a čajový servis a chybět nebude ani divočák z lánské obory.

"Výtěžek plesu po odečtení provozních nákladů bude rozdělený do fondů prezidentského páru. „V loňském roce byl ten výtěžek 2,2 milonu korun, doufáme, že ten letošní bude srovnatelný. V případě pana prezidenta budou peníze použité ve prospěch ohrožených dětí,“ uvedl mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček.

 

Do Španělského sálu přijde 480 lidí a chybět nebuudou miistři, poslanci, diplomaté a možná i premiér Bohuslav Sobotka. Určitě ale dorazí exprezident Václav Klaus. Ples bude pak moderovat Libor Bouček. 

 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve