Zemřel herec a dabér Michal Pavlata! Obermaierová v šoku!

 Celebrity 
22. ledna 2017 01:00 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Michal Pavlata zemřel ve věku 71 let po boji se zákeřnou rakovinou! ČTK
Ve věku pouhých 71 let zemřel v sobotu po boju se zákeřnou rakovinou herec a dabér Michal Pavlata. V šoku je celá řada jeho kolegů a kamarádů. Nejvíc ale Jaroslava Obermaierová, která s ním kdysi dávno dokonce chodila!

Pavlata několikrát bojoval s rakovinou. Navíc měl chronickou obstruční plicní chorobu. Právě spojení těchto dvou nemocí se stalo herci osudným.

„Můj zdravotní stav je přímo úměrný bouřlivému životu v mládí. Mám za sebou dvě obtížné operace, urologickou a plicní,“ řekl Pavlata před časem.

„Já jsem z toho v šoku. Dozvěděla jsem se to před chviličkou. Je mi to strašně líto. Míša byl úžasnej člověk a chlap...," řekla se slzami na krajíčku Jaroslava Obermaierová.

Celá řada dalších jeho kolegů a kamarádů nemohli zprávě uvěřit, ale museli. Bohužel je to pravda. „Odešel chlap s nejkrásnějším hlasem. Je ho veliká škoda...," dodala další z hereček.

Manželka Pavlatovi zemřela před zhruba osmi lety. Byli bezdětní. Naopak se o něj staraly rodiny jeho sestry a bratra. Zda bude Michal Pavlata pohřbený v Praze nebo rodných Kvasicích na Kroměřížsku, není zatím jasné. Pohřeb proběhne nejspíš koncem příštího týdne. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve