Tajemství hvězdy Policie Modrava: Má postiženou sestru a miluje jí!

 Celebrity 
21. ledna 2017 03:30 / Marek Pokorný
  0
📷
3 fotografie v galerii
Filip Tomsa (vpravo) miluje svou rodinu i postiženou sestru, ke které osud nebyl tak příznivý, jako k němu! archiv Nova
Herec Filip Tomsa je opravdu chlap! Jeho velikým tajemstvím je mentálně postižená starší sestra. Nejenom, že o tomto problému může mluvit, ale ještě se za ní rozhodně nestydí a naopak ji miluje. Bere ji na představení, jezdí na výlety a snaží se, aby žila zcela normálním životem!

Filip Tomsa, mimo jiné hvězda seriálu Policie Modrava, jejíž druhá série poběží od konce února na Nově, má svou rodinu a dvě děti. Ale jinak se vrací domů k rodičům, s nimiž sestra Eva žije.

Ta se narodila jako na první pohled běžné zdravé dítě. Nakonec se ukázalo, že není jen trochu opožděná, ale postižená, nicméně doáže se s pomocí rodiny o sebe postarat. A jak rodiče, tak i Filip celá léta nesou osud velmi statečně. Nenaříkají si, naopak říkají, že je to vždy drželo pohromadě. Skvělé vztahy má Filip jak se sestrou, tak i s rodiči. 

"Se sestrou jsme v těsném kontaktu a snažím se, aby se zapojovala do běžného života. Byli jsme spolu v Paříži, beru ji do divadla," svěřil se v 13. komnatě ČT Filip Tomsa, který hraje i v nové divadelní komedii Antonína Procházky Celebrity s.r.o.

O sestře Evě vždy hezky mluví a je vidět, že jako správný brácha na ní stále myslí. "Moje ségra je moje součást. Ona je právoplatný člen rodiny. Není důvod, aby byla z čehokoli vyčleněna. Proto jí bereme do divadla a všude možně, protože pro ni je to nejlépe strávený čas...," svěřil se mladý, sympatický herec.

 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47