Nemocný Munzar: Rakovina znovu udeřila! A do toho těžce nemocná Hlaváčová!

 Celebrity 
20. ledna 2017 04:55 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Janu Hlaváčovou trápí Parkinsonova choroba, jejího manžela Luďka Munzara návrat zhoubné nemoci! archiv ČT
Krutý osud stíhá herecký pár Janu Hlaváčovou (78) a Luďka Munzara (83). Zatímco ona trpí parkinsonovou nemocí v pokročilém stádiu a depresemi, u něj se zřejmě už potřetí objevila zhoubná nemoc.

Před lety Munzala připravila rakovina o jednu ledvinu, následně bojoval s nádorem prostaty. Nyní se objevil nádor znovu. Zda se nemoc vrátila na původní místa, nebo zasáhla jiné orgány, není jasné. Sám herec se o tom bavit nechce.

„Pokud vím, Luděk podstupuje nějakou léčbu a říkal, že na tom není dobře. A že ho nejvíc mrzí, že Jana taky ne,” řekl VIPstory.cz herecký kolega munzara.

Jana Hlaváčová, jak VIPstory.cz informovalo, je v područí parkinsona a depresí a je v podstatě jen na lůžku. On sám se ještě snaží o spoustu věcí postarat. Jinak ale o oba nemocné rodiče pečuje rodina, především dcera, herečka Bára Munzarová.

Sám Munzar naznačil, že situace u nich doma není růžová!  „Je to blbý, ale přál bych si, aby byli všichni u nás v rodině zdraví. A věřte mi, že to teď hodně potřebujeme...“ řekl v prozhovoru pro Český rozhlas 2.

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve