Chudák Zagorová: Už ji zase ohrožuje nemoc krve!

 Celebrity 
17. ledna 2017 04:51 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Hana Zagorová musí opět docházet na transfúze krve! archiv ČT
Hana Zagorová je asi největší stálice na české scéně. Která zpěvačka může říct, že i v 70. letech opravdu vyprodá, nikoli napůl rozdá vstupenky do pražské Lucerny a kdejaký koncert? Přitom sláva, peníze, milující fanouškové nejsou vše. Zpěvačku opět začala na zdraví ohrožovat její nemoc krve!

Není pravdou, že by milovaná Zagorka trpěla leukémií, jak se často spekulovalo, ale jistá forma rozkladu krvinek ji desítky let trápí. Bylo období, kdy na tom byla špatně, pak lépe a pak dobře. Zdálo se, že vše je zažehnáno. Jenže teď je období, kdy musí opět docházet na transfúze!

"Ve třetím ročníku se stalo to, že jsem se začala cítit špatně a byla jsem hrozně unavená. Zjistili, že to je krevní záležitost, že se mi rozkládají červené krvinky. Odmítala jsem tomu uvěřit, že celý svůj další život budu odkázaná na transfuze," svěřila se zpěvačka v pořadu GEN právě během návštěvy v nemocnici.

"A jestli budu mít velké štěstí, tak ty intervaly mezi nimi budou tak velké, abych si stačila užít života," řekla s tím, že spoustu věcí jí pomáhal zvládat optimismus, který má už od narození. Díky pravidelné lékařské péči a pomoci léčitele na transfuze několik let nemusela.

Teď ale přiznala, že občas musí na výměnu krve docházet. Blíže to nespecifikovala, ale život bere takový, jaký je. Má spoustu energie a její zpívání je pro ní vším! Umřít se nechystá, a až to prý jednou přijde, už ví, co tam bude dělat! „A jestli existuje nebe, mám v plánu zpívat i tam," nechala se slyšet Hanička písnička! 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum