ŠOK! Nightwork se vrátí i s Dykem! To je fór?

 Celebrity 
19. ledna 2017 02:30 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Night work se znovu vrátí a to i s Vojtou Dykem! archiv
I skoro nemožné se někdy může stát skutečností. To je případ i populární skupiny Nightwork. Ta se má vrátit v plné parádě a dokonce i s bývalým frontmanem Vojtou Dykem. To není fór a souhlasí i česká Yoko Ono Táňa Vilhelmová.

Členové Nightwork nemohli v poslední době Dyka vystát. Hlavně kvůli Vilhelmové. Vystpovali sami a zkusili i některé varianty, ale neujalo se to. Te’d se zdá, že staré časy se vrací. 

Nightwork se prý podle Expres.cz chystá do roka vyrazit na pár festivalů a dokonce uspořádat koncert. „Kluci se už několikrát sešli a řekli si, že se jim vlastně po Nightworku stýská, a tak je napadlo, že by objeli pár míst a vystoupili,“ uvedl zdroj, podle něhož tato jednání probíhají už několik týdnů.

Sami členové kapely v roce 2013, kdy se rozhodli skončit, na svých stránkách naznačili, že nejde o úplný konec. „Neznamená to nutně, že už si nikdy nezahrajem. Neznamená to ani, že se nemáme rádi. Vydali jsme tři desky, vyprodali O2 arénu a co teď? Teď zasloužený odpočinek a až nastane moment „M“, tak vám třeba zase jednou zahrajeme a bude to ještě větší než posledně a nebo třeba úplně malinký a komorní,“ stojí v jejich posledním veřejném prohlášení.

Spory jsou zažehnány a i když kamarádi z kluků asi přímo s Dykem už nikdy nebudou, budou fungovat na profesionální bázi. Třeba, jako fungují dnes pánové Kotek s Mádlem. 

„Jo a bavíme se spolu všichni my z Nightworku kdyby něco," objevilo se dokonce začátkem ledna na jejich facebookové stránce, kterou spravuje František Soukup, tedy jeden z hlavních aktérů hádek s Vojtou Dykem.

Jedním z důvodů, proč si Soukup a Dyk několikrát vjeli do vlasů byla herečka a Dykova partnerka Táňa Vilhelmová, která měla podle Soukupa na frontmana kapely velký vliv.

Teď je všechno jinak a sama Vilhelmová je prý teď ta, která se na spíš recesistické vystoupení skupiny těší. Možná potřebuje, aby Vojta Dyk více vydělával, a to bez Nightwork nějak moc nejde….

 

 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve