Fracek Novotný si zahrává! Vetchého nazval pí**u!

 Celebrity 
17. března 2017 04:50 / Marek Pokorný
  0
📷
3 fotografie v galerii
Pavel Novotný nazval herce Ondřeje Vetchého doslova p***u! archiv
Protekční fracek Pavel Novotný si hodně zahrává! Nedávno prohrál on a původní jeho zaměstnavatel - vydavatel dnes již neexistujícího bulvárního deníku soud proti Ondřeji Vetechému. Kontroverzní "novinář" a samozvaný král českého bulváru si ale zahrává! Teď dokonce nazval herce vulgárně "dámským přirozením"!

„To je vtipný, jak mi doteď píší prvoci, co si myslí, že musím platit Vetchému 700 (myšleno 700 tisíc) a já přitom nemusím platit nic a ještě můžu napsat na Facebook třebas, že Ondra je píča... na stoupencích krajní pravice je prostě vidět, jak hloupí a lehce ovlivnitelní jsou... počítal bych to Okamurovi třeba jen za půl hlasu, ty mongoloidy fakt není těžké zmást..," napsal doslova na svůj profil Pavel Novotný.

Pravdou je, že on sám nic platit nemusí, ale bývalý vydavatel Ondřeji Vetchému platit musí. Právě za to, co tehdy Novotný jako šéfredaktor udělal. I když tvrdí, že nechtíc, když "jeho redaktorka" měla manželku Vetchého označit za milenku, čímž se plátek podle soudu dopustil zásahu do práv ummělce.

Vulgárního statustu protekčního fracka si všímají mnozí, třeba i známé osobnosti. Například i Roman Ondráček, polovina dua Těžkej Pokondr, který má vlastní pořad na soukromé stanici. Moderátor a showman dokonce vyjádřil nad vyjádřením Novotného znechucení. „...To je hnůj"," napsal Ondráček ke kauze Novotný versus urážky Vetchého. 

„Pavel Novotný je nemocný, zoufalý a zneuznaný člověk, kterýby měl vyhledat psychiatra. Jeho reakce, chování a projevy nejsou rozhodně rovné zdravému rozumu. A jeho snaha na sebe upozornit za každou cenu hraničí s velkou poruchou osobnosti," dodal jeden z odborníků, lékařů.

Novotný junior zřejmě je psychicky v pořádku a podle všeho i dost inteligentní. Jen se zřejmě snaží za každou cenu na sebe upozornit a hodlá udělat téměř cokoli, aby rozpoutal kontroverzní diskuzi. 

Nechá si urážky od Novotného herec Ondřej Vetchý líbit a bude je přecházet dál, anebo si to s "protekčním frackem" vyřídí jako chlap s chlapem? Na to si už teď někteří prý pomalu sázejí!

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve