Mimořádný úspěch českého zpěváka! Je mistrem Evropi v jiu jitsu!

 Celebrity 
18. ledna 2017 03:30 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Ben Cristovao v Lisabonu totálně zabodoval! Facebook
Hodně vysoko si to namířil zpěvák Ben Cristoavo! Nejenom na poli hudebním, ale i na tom sportovním boduje! V Lisabonu totiž vybojoval na mistrovství Evropy zlato v brazilském jiu jitsu.

Ben zpívá v jedné písničce:  „Ptali se mě, jestli mě to baví, asi jo. Ptali se mě, jestli se mi daří…“ Sám si vlastně odpověděl svým výsledkem ve sportovním výkonu. 

Cristovao získal zlatý kov mezi bílými pásy střední váhy v kategorii Master 1 na mistrovství Evropy v Lisabonu. Šestidenního šampionátu v portugalské metropoli se účastní přes čtyři tisíce závodníků.

Devětadvacetiletý zpěvák začal s jiu jitsu relativně nedávno, ale už má za sebou veliké úspěchy v podobě dvou zlatých a dvou bronzových medailí. V Portugalsku je Ben dokonce součástí pětičlenné skupiny reprezentující akademii Jungle BJJ, kterou v České republice založil Fernando Nascimento Araujo (původem z Brazílie). Dalším, kdo má medaili z Lisabonu jistou, je Michal Šnajder, jenž získal bronz.

Jen tak dál, protože když má umělec talent, je to skvělé, ale když má i nějaký další cíl, hodně ho to posouvá. A Ben Cristovao byl vždy cílevědomý, svědomitý a byl zvyklý dotahovat věci do konce! 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve