Takhle vypadají policajti ze seriálu Policie Modrava. Diváci si ale na finálovou podobu budou muset ještě počkat

 Celebrity 
17. září 2021 11:26 / René Černý
  0
📷
6 fotografií v galerii
Focení herců a režiséra před policejní služebnou v Kašperských Horách Se souhlasem M. Holána
Definitivně poslední sérii oblíbeného seriálu Policie Modrava pomalu dotáčí na Šumavě štáb pod režijním vedením Jaroslava Soukupa. Osm dílů, které vznikají v romantických scenériích přírody, je opět nabito hereckými jmény. Diváci si ale na finálovou podobu budou muset ještě chvíli počkat.

Soňa Norisová, Filip Tomsa, Jaroslav Satoranský, ale taky Michal Holán, Jaroslava Stránská nebo Zdeněk Palusga a i řada dalších kolegů dotočili část seriálu na policejní služebně.

"Hrozně to letí, ale scény v Kašperských Horách na služebně máme dotočené. Teď zbývají další na Šumavě od Klatov přes Srní až po Sušici," prozradil režisér Jaroslav Soukup, který sám na Šumavě řadu let v podstatě žije.

"Bydlím na Kvildě, znám tu každý kout, každou cestičku a díky tomu vím, kam který obraz zasadit. Aby hrála ta příroda a ty situace byly ještě zajímavější," podotkl režisér.

"Je to neskutečná pohoda a radost, nejenom díky panu režisérovi, ale všem kolegům, kámošům. To je nejvíc. A Šumavu miluju, za těch 13 let co tu točíme, se to stalo domovem pro mnohé z nás. Máme tu spoustu kamarádů, známých. A natáčení v Kašperkách je prostě nejvíc," svěřil se seriálový Jája Krásný alias herec Michal Holán.

"Nejlepší je, že my tam vždycky točíme za plného provozu. Oni nám vyklidí to první patro, nastěhují se dolů a my tam můžeme točit. Jsou skvělí. Všichni, je to velká pohoda, i když samozřejmě nechybí ani stres, aby se všechno stihlo," dodal herec a dabér Michal Holán.

Prý definitivně posledních osm dílů bude opět naplněno zajímavými případy, zápletkami i herci. Poprvé se také v Modravě obejví i žena režiséra Soukupa Petra Martincová, kterou diváci znají jako Boženku z trilogie Byl jednou jeden polda. Celá poslední série by měla být dotočena v polovině října. 

Jinak se diváci mohou těšit i na Táňu Medveckou, Janu Bouškovou, Dušana Sitka, Jana Monczku, Dagmar Čárovou a řadu dalších. V televizi se premiérové díly mají objevit nejspíš na jaře příštího roku. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47