Nervní Jágr dělá ofuky už skoro jako BrzoGregor!

 Celebrity 
19. listopadu 2016 03:52 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Taková velká láska to je a Jágr ne a ne říct, jak je to se zásnubami! Facebook
Je ten Jarda Jágr zasnoubený se svou ”Kopřivkou”, nebo není? Kdo to ví? Sám slavný hokejista o tom nechce mluvit a dokonce reaguje podrážděně. Co se to s ním děje?

Každý přeci ví, že zbytečné vytáčky nahrávají spekulacím a z těch pak vznikají polopravdy. O tom, že se měl Jarda s o 19 let mladší Veronikou Kopřivovou zasnoubit, se hodně spekuluje. Jenže, kde je pravda? 

Hokejista měl v Praze koupit bejvák za 20 milionů korun, přesně pode představ své ”Kopřivky”. Ani on, ale ani jeho drahá informaci nepotvrdili. Snad jen to, že by spolu chtěli žít napořád a třeba založit rodinu. 

Jenomže Jaromír Jágr se od doby, kdy si s Veronikou začal, hodně změnil. Vnímají to i sportovní novináři. Ale i lidé z jeho okolí. 

Jeden z novinářů se ho na to po zápase s Torontem, kdy jeho tým utrpěl debakl 1:6, zeptal, zda je sportovec zasnoubený, ale moc nepochodil. Jenže Jágr zápas prohrál, takže neměl asi náladu. 

"Nechci se k tomu vyjadřovat. Bez komentáře. Jsi zasnoubený ty? Ne? Tak vidíš. Pro mě je důležité, aby ses jednou zasnoubil ty," řekl Jágr naštvaně. Proč tedy tolik zprávu o možné předzvěsti svatby tají?

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47